buketdeniz19 sematopal1998 kişiden kişiye değişir canım o bazılarının iç karnı geniştir dışardan çok belli olmaz bazılarının da iç karnı dardır 2 ayda bile göbeği çıkar
beyzakzlrmk sematopal1998 üçüncü hamılelegım 7 haftada 3 aylık gıbı gozukuyor galıba zatıf oldugumdan
benimbebegimm sematopal1998 bazılarının erkenden büyüyormuş zaten ilk aylarda göbeğin büyümesi bebekten dolayı değil rahim çok genişlediği için olurmuş normal yani erkenden büyümesi 🌸
jalepone sematopal1998 benim karnım 24 haftalıkken belli olmaya başladı birden büyüdü hızla ilerliyor garip şekilde 😄
nisaninannesiiii buketdeniz19 kesinlikle öyle benim iç karnım dar mesela ve karnımın büyüklüğü sayesinde öğrendim diyebilirim 🤣
hanimhanimcik İlk hamileliğiniz ise 5. ayda felan çıkar, ikinci hamileliğiniz ise 3.ayda çıkar aşağı yukarı
zeynepkekilli hanimhanimcik hayır canım ne alaka benim ilk gebeliğim şuan 4.5 aylık daha 3 aylıkken karnım büyümeye başladı hala da devam ediyor ve çok fazla yırtığım oluştu yani bu ilk veya ikinci gebelikle alakalı değil bence karnın iç hacmine bağlı yani kiminin karnının içi dar kiminin geniş oluyor
Edacck sematopal1998 iki gebeliğimde de 7. Ayda belli olmaya başladı. Şu an 8 aylık dün akrabamızla karşılaştık bir ay sonra dogum yapacağım dedim, inanmadı hamile misin dedi😄
urs61 sematopal1998 İlk gebeliğimde 24. haftamda yeni belli olmaya başlamıştı. Şuanda 2. gebeliğim ve 15. haftamdan itibaren 7. aylık gibi geziyorum 😂
ilkgozagrimhavinim sematopal1998 gebelikteb gebeliğe göre bile değişiyor. İlk çocuğumda daha küçüktü. Bunda 12.haftada bile kocaman bi karnım vardı
Arenn ilk hamilelikte hemen cikmiyor 18-20 yu buluyor belli olmasi disardan ama ikinci hele 3. hamilelikte baya belli oluyo neyden kaynakli bilmiyirum ama suan 3.gebeligim 14 haftada baya karnim cikti ozellikle bu hafta artik belli
jalepone sematopal1998 sanmıyorum yani folikasit kullandım 18. Haftadan itibaren de vitaminlerin hepsi başladı başka türlü bir şey kullanmadım ama demir ilacı da yapmış olabilir bir iştah açıklığı söz konusu 😂
neslihanttk sematopal1998 bünyeye göre değişiyor iç karnım genişti benim 25 haftalığız kendini yeni belli etmeye başladı🥰