zulemaa Bi iki hafta önce kek yaptım komşuma götürdüm de tabağım geri gelmedi bi türlü bende yeni ev dizdim cok eşyam yok ve setim bozulsun istemiyorum napsam ki bilemedim kadın hep evde hiç mi aklına gelmiyo acaba 😂 napim şimdi ben
ilminur zulemaa ay benimde başıma gelmişti bi kere o evden taşındım kadın taşınırken bile vermemişti allahtan takım değildi keşke takım olan bişey vermeseydin samimi değilsen söylemezsin de😅
Gokturkmom_ zulemaa Ben birine bişey götürürsem o an diyorum ki tabağı geri alabilir miyim boşaltıp getiriyorlar
yorgunannis zulemaa yani iste takımım eksik misafirim gelecek de isteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki yüzü kara ne yapcan ki başka 😀
powerpuffgirlss zulemaa ay en sinir oldugum unutturmaya calisir gibi direkt iste bence bidahada onla vermezsin zaten
zulemaa ilminur yani ne bileyim ilk defa yaşadım benim bildiğim komşu tabağı dolu gönderilir veya o an boşaltır verirsin işte bazıları bi değişik ya
nisaninannesiiii Yarın ağır bir misafir ağırlayacağım takım için tabak lazım de 😂😂 çünkü vermeyen vermiyor emin ol hiç isteme kalır yani gerçekten tahammül edemiyorum öyle kişilere
MerveLeo zulemaa ben istedim o bir şey yapıp getircktim dedi aylar geçmişti ama yok önemli değil tabağı alayım dedim aldım 😄
elifoykum zulemaa ay bana da tabak getirene goturmuyorum yani kötü niyetten değil boş vermek istemedigimden bir türlü fırsat bulup bir kek poğaça yapamıyorum kalıyor öylece shdhdhdh kızmayın yahu
kavalakurabiyesi zulemaa benimde var öyle bir komşu sürekli bişey ister isterkende giden tabak çanak kalır porlandın tabağı var onda getirmiyor içim içimi yiyor kırıldımı yada kırarlar mı diye isteyeceğim açıkcası artık 😂 canım tanağım vardı diye 😂😂😂
jalepone zulemaa ben de yaşamıştım bunu daha önce bir şey daha yap götür tabağını boşaltmasını iste diğer tabağını da istersin o aradaa 😂
zulemaa jalepone valla kız kardeşimi gönderdim tabak boş kalmasın diye kocası içine ceviz koymuş da vermiş kadın da kapatmış kapıyı iyi akşamlar bile demeden