birthecene Kızlar merhabalar 24 haftadayım soda içmeme rağmen karnım tokken tansiyon 11/7 bu çok anormal değil sürekli sersemlik ve yatma hissi oluyor hayattan zevk alamaz oldum napmalı Allah aşkına yardım edin 😢😢😢
sarilale123 birthecene benimde 10 5 oluyo bqzen dahada düşüyor hamilelikte düşebilir diyolr bide ben kan sulandırıcı kullanıyorum oda etkiliyor
Asyarslan60 birthecene çoklu normal bende kolumu kaldıracak halin olmuyordu o haftalarda ,ama doktorum çok normal olduğunu bizim için düşük tansiyon daha iyidir demişti
Ruyasekr2089 birthecene bende hamileliğiöin başından beri tansiyon sorunu yaşıyorum. 8/6 oluyor 9-5 oluyor buda başımı falan çok döndürüyor bayılıcam korkusuyla dışarı çıkamıyorum resmen
gamzeata45 sarilale123 benim de 8 5 düşüyor bende hem coraspin hem oksapar kullanıyorum onunla mı alakalı acaba
Busranur_mnts birthecene hamilelikte tansiyon düşebilir önemli olan artmaması benim nabız hep 90 üstü bazen çarpıntım oluyo tansyonn 9 12 arası gidip geliyo
Cinarsaitinannesi birthecene benim de tansiyonum 8-5 yada 8-6 oluyor hamileliğimin başından beri böyle
melissa_cicek birthecene Maalesef bende bu durumu yaşıyorum düşüyor tansiyon ve bayılacak gibi oluyorum elim ayağım boşalıyor resmen dün özelde ki doktoruma sordum yani bu gelebelikte normal dedi olur yani dedi devlette ki doktar da maden suyu iç hamileler de yüksek tansiyonla ilgileniyoruz biz dedi gönderdi
tubitubi90 Daha 15 haftalığım bayılıyorum tansiyonum düşüyor dışarı çıktığımda özellikle hemen bi tuzlu ayran alıp içiyorum kendime geliyorum.Tek başıma uzak biyere gitmiyorum.
Cinarsaitinannesi birthecene Amin canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benim 2 hafta sonra doğumum var senin yolun daha var kendine dikkat et mutlaka ilk hamileliğimde çok baş ağrısı yapardı da şimdi şükür olmuyor.
zehea birthecene sizin yine iyi ben 9/5 en iyim ilk üç ay 7/3 bile olıyodu ama doktorum sıkıntı tok yüksek olması sıkıntı diyodu tabi benimde elim ayağım kesiliyo halsiz oluyorum
sarilale123 gamzeata45 ecopirin kullanıyorum ben çıkmasın diye ama çok düşüyor. Tabiki etkileyebilir onlarda hamilelikte zaten tansiyon düşüyor,maden suyu için günde bi tane ben öyle yapıyorum biraz dengeliyor sanki
bsrelif 16 haftalık bende böyleyim. Eşime birkaç takviye aldırdım bakalım inşallah işe yarar bide karın kaslarım da aşırı derecede ağrıyor benim