damlossss Selam kızlar moralim bozuk gerçekten bugün doktor kontrolüm vardı 34+3 üm kilosu 2 kilo 100 gram dedi sizce nasıl kilosu bana az geldi yani çok az bence kilosu kilo aldırmak için ne yapabilirim ne yiyebilirim son haftaları korkuyorum erken doğar kilosu az olur diye tecrübeli annelerim bana bir tavsiye verin lütfen 🙏
3oglanannnesi damlossss 34+6 da 2600 dediler 35+3 te 2960 doğdu hergün bir kivi 1 muz yedim kivi aşırı kilo aldırıyor
yurdgul damlossss 33+4 te 2294 gr geldi. Muz, kaşar, armut, tahin pekmez, yumurta, Kefir, süt . Güzel kilo aldırıyor diye biliyorum. Birde arada balıkta tüketmenizi tavsiye ederim.
onecasiye damlossss 34+0 2100 benim doktor 10 gün geriden geliyo dedi araştırdığımda normal çıkıyor anlmadim gitti bu işi .
Busranur_mnts damlossss benim de 34 haftada 2100 dü normal canım 1 hafta geriden dedi ama kız bebek ben de minyonum gelişimi düzenli devam ediyor önemli olan o sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
damlossss 3oglanannnesi bu arada erken doğmuş bir sorun sıkıntı yaşadınız mı acaba doktor bana suyu fazla biraz demişt erken doğma riski var diye duydum bende ilk gebelik endişe ediyorum
3oglanannnesi damlossss hayır 1 jafta küvezde kaldım çıktı ben 28 haftalık da doğum yaptım onlarda iyiler korkmayın
Asli0808 borulcem normal canm ben ilk oğlumu da 3300 doğurdum ama ultrasonda düşük çıkıyordu bide çok kilolu doğmasına gerek yok bence önemli olan sağlıklı olması:)
damlossss onecasiye bana da önceki doktorum 1 hafta geriden geliyor karın çevresi dedi ama sorun olmuyor dedi ben de anlamadım normal diyen de var son haftalar olduğu için elimden geleni yapmaya çalışıyorum kilo alsın diye
damlossss Busranur_mnts bende öyleyim zayıfım eşim de zayıf boyum kısa bana da bir hafta geriden geliyor karın Cevreis demişti doktor ama yine de insan endişe ediyor işte 🥹
damlossss Asli0808 tabiki öyle sağlıklı olsunlar önemli olan o ama insan kafaya takıyor işte ultrasonda yanılma payı evet oluyormuş
Busranur_mnts damlossss gelişimi devam ediyorsa gerilik sabitse endişelenme benim 25 haftadan beri 1 2 hafta geride diyolsr öyle devam ediyor
damlossss borulcem bilmiyorum bana demedi ama aileden anne babadan da olabiliyormuş anne baba minyonsa