Kızlar 15+2 haftalık gebeyim geçen hafta gittiğimde tahmin etti sadece doktor erkek dedi bugün gittim çok inatçi göstermiyor dedi sonra vajinal baktı kız dedi kesin olarak söyledi gibi ama böyle olup sonra Dan değişen oldumu kızdan erkeğe dönen varmı acaba bende ultrason da kız olduğunu çok anladım çünkü geçerken bacak arasını asla açmıyordu ve boş gibiydi ama geçen hafta erkek dedi diye bi kafam karışmadı değil 20. Haftalarda yada adetaylıda değişen oldumu önceliğim sağlıkla doğması bi kızım var bide erkek annesi olmayı da çok isterdim kız annesi olmak çok güzel hiç fark etmiyor sadece bundan önceki bebeğim erkekti ve 22 haftalık kaybettim onu sanki bu erkek olsaydı onun yerine geçicekti gibiydim acım azalıcaktı ama bi yandanda çok kız olmasınıda istiyordum kızımda kız kardeş çok istiyordu sadece galiba diğer bebekten dolayı böyle hissediyorum onu kaybettiğim için bide erkek annesi olmak nasıl acaba diye merak etmiyor değilim hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşallah tek duam o sadece yaşayan varmı diye merak ettim