prensannesi__58 3 buçuk yaşında kı oğluma 3 ay önce tuvalet egıtımı verdım 1 ay olmadan ogrendı fakat 2 gündür altına hem çiş hem kaka yapıyor bazen haber verıyor aşırı canım sıkkın neden böyle yapıyor normal mı
zulemaa prensannesi__58 elbette normal benimde kızım 3.5 yaşında 3 yaşta bıraktık bezi bi dönem bizde yaşadık bunun sebebi ise çocuk oyuna dalıyordur veya başka bişeyle uğraşıp unutuyor da olabilir fakat düzeliyor zamanla tabiki tekrar tekrar hatırlatmak gerekiyor saatte bir mutlaka çişin var mı diye sor tekrar düzene giriyor 🩷
prensannesi__58 zulemaa evet genelde tv izledıgı zaman yapıyor sızın kı de kakasını da yapıuormuydu altına
zulemaa prensannesi__58 evet kakasını da yapıyordu bildiğin kaka temizlediğimi biliyorum pijamasına salıyordu 😂 sessiz sessiz
prensannesi__58 zulemaa ay çok sinir bozucu degıl mı ya 2 güne kadar haber verıyordu bıan da böyle yapması Benı yıktı 😂😂 sankı sar başa yaptık gbı basını beklııyrm çiş gelince söyle dıye
zulemaa prensannesi__58 o kadar iyi anlıyorum kiiiii 😂😂 insan korkuya kapılıyor onca emek boşa mıydı başa mı sardım diye düşünüyor 😂 ama yok bi kaç gün daha dayan geçecek 😍
prensannesi__58 zulemaa insallah ya valla altına kaka ıle çiş yaptığını görünce kafamdan asagı kaynar sular aktı😂😂