mervetulu12 ben Mayısta pcos olduğumu öğrendim. Tüm iyi gelecek vitaminleri kullandım. İnofolic ve inostol kullanıcaktım ama fırsat olmadı. Adet düzenleyici 1 kutu kullandım. Şeker ilacından az kullandım. Soğan kürü yapıcaktım üşendim, unuttum. Evlendikten sonra kullandıklarımın hepsini bıraktım. Eylülün ortasında evlendim. 5 Ekim de ilk ve son adet gördüm. 14+6 haftalık hamileyim. Sigara kullanmıyorum. Stres olmamaya çalıştım. Hamur işi ve paketli gıdaları azalttım hatta ekmekle aram iyi sayılmaz. Ama kiloluya yakın balıketliyim zayıf değilim. Üzüntü, kaygıdan olabildiğimce uzak oldum. Kimseninin hiçbir şeyin üzüp sinirlendirmesine izin vermedim ve kafama takmadım. Havuçla aram çok iyi. Salatada da çok yerim, elimde meyve olarak ta çok yerim. Tuzdan mümkün olduğunca uzak durdum. Şekerden de uzağım. Çay kahveyi azalttım zaten çay pek sevmem. Köy işi olan ve ev yapımı gıdalar kullandım. Soslardan uzak durmaya çalıştım. Nooddle, kunor bulyonu sıfırladım çıkardım. Aklıma gelen bunlar. Belki hamileyimdir diye ağır kaldırmadım ve maydanoz yemedim.
Sen hamilesin ama tüm süreci anlatmak istedim. Gerisi tüm süreç normal. Folik asit+demir ilacı kullanıyorum, multivitamini bıraktım, folik asiti 3 ay dolunca bıraktım. Troid ilacı kullanmaya başladım hamileliğimin ilk haftaları. Aç karnına ev yapımı pekmez yiyorum. Hamilelikte faydalı olan tüm gıdaları yemeye çalışıyorum. İstersen tek tek söylerim. Çok fazla su içiyorum. İnşallah sağlıklı devam eder ikimizin hamileliği de. Doğru şeyler mi yaptım, yeterli mi bilmiyorum. Sordun diye söyledim