mervenur09_ evet canım keseye göre ve Instagram‘da hani cinsiyet tahmincileri falan var ya böyle Türediler hatta onlara da sormuştum para gönderiyorsun falan bir de üstüne🤣🤣 onlarda erkek demişti. Ay çok büyük bir sürpriz oldu bize yani sen dün bizi görseydin biz inanamadık ailecek kız kardeşime sürpriz yaptı Şok‘tayız yani ben meğer kız anasıymışım yani çok ilginç bir duygu yani içim kıpır kıpır oldu çok başka bir duyguymuş yani erkeğin biz çok inanmıştık çok istiyorduk ama çok ilginç bir şekilde şimdi içim cıvıl cıvıl oldu yani kelebekler uçuyor bildiğin içimde🤣 halbuki ben erkeğe çok alıştırmıştım kendimi ve hep erkek evladım olsun istiyordum🤣 ay o kız da çok başkaymış ya yani daha doğmadan içimizi kıpır kıpır etti💖🌸🌸 inşallah sağlıklı bir şekilde alırız evlatlarımızı kucaklarımızı inşallah seninki gönlünden geçen kızdır. Ben hep erkek hissetmiştim rüyamda kız görmüştüm rüyam doğru çıktı ona şaşkınım bir de burada bütün postlara yazmıştım yani ay ben şok🤣🤣🤭🫠 fetal dna hayat hastanesinde yaptırdım kendi doktorum da orada 16.900 mü öyle bir şeydi geçen hafta yaptırdık ayın 15’inde dün çıkmış çok şükür bir problem çıkmadı ben ikili falan yaptırmamıştım direkt fetal yaptırdık🤲🏻🪬🪬