Meryem345 mervenur09_ evet canım ve 2 dusugum vardı onlara da erkek demişlerdi düşün ben Hürrem sultanı gecicem 😀
sarilale123 mervenur09_ doktorum bundan önceki (15gün) muayenede de kız olabilir ama sakın hemen alışveriş falan yapma kesin değil dedi, bugün zaten fetal DNA sonucunda biliyordu ama ultrasondada kız bak annesi dedi
mervenur09_ sarilale123 sarilale123 buraya attığın ultrason var mı peki bacak arası veya yan profil benim ultrason a da kız dedi de merak ediyorum 🫠🤗
mervenur09_ H_M_ nuba göre kemik yapısı na göre çoğunluk kız dedi perinatoloji doktoru da kıza benziyor kemik yapısı kız dedi bilemiyorum detaylida ogrenicem artık nasip
H_M_ mervenur09_ Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde gonlundekini nasip etsin inşallah benim 13+5 günlüktu göstermedi kendini bende çok merak ediyorum cinsiyeti
kbrklc16 Meryem345 evet ondan duyunca tamm erkktr dedim kac tane resime erkek dedi benim doktor kiz deyince 3 doktora sordum sira sira emin olamadim
H_M_ mervenur09_ bana söylemedi dedi küçüktür daha çok merak ediyorum 2 Şubata randevu aldım inşallah kendini gösterir 18 hafta falan olacam