mervenur09_ Meryem345 yaa bnde kaç gündür ondan cevap bekliyorum yazmadı ama girmiyor sanırım tahminde bulunmasını istiyorum @Gulsen4224
mervenur09_ Meryem345 bana da kız diyen çok var ama doktorum erkek dedi hala yanılmasini bekliyorum nedense 🥹 iki oğlum var bakalım detaylı da net öğrenirim artık
Meryem345 mervenur09_ şimdi gördüm ya benimde buna benzerdi sanırım işte ama erkek dedi doktor kaç haftalıksın ☺️
Meryem345 mervenur09_ hahaha benim de 2 oğlum var bu kadar olur tesaduf bende kız dedigi için burda kaç kişi erkek diyen de oldu da daha çok kıza benzetildi bende detaylıyı bekliyorum 😅 sizin ultrason fotosu var mi ?
saadet2308 Meryem345 artık kabullen bence erkek 😅bende doktora gittim bana da erkek dedi incir görmüştüm rüyamda
mervenur09_ Meryem345 Banada burda kız diyen çok oldu erkek de oldu bnde detaylı bekliyorum inşallah ikimizinde sağlıklı kızı olur çok istiyorum yaa
Meryem345 saadet2308 hadi ya yemiş miydin inciri yoksa sadece gördün mü ay bileyim hala umutlanıyorum 😅
saadet2308 Meryem345 incir ağacı görmüştüm hem topladım hem yedim walla sarı ballı incilerde ya benimde iki kızım var erkek olmasını cok istiyordum insan ne yoksa onu istiyor ☺️
mervenur09_ Meryem345 sende benim gibi kafaya takanlardansin bn bide iki oğlumda çok farklı bunda aşırı farklıyım benimde umudum var ınstagramdan bile para verdim bilenlere kız denildi hep doktor un erkek demesi 🥴😀 sen kaç haftalık sin canım
Alparslanmomm mervenur09_ cinsiyet tahmininden bağımsız ama ay sankii saçlarını kulağının arkasına sıkıştırmış gülen bi kız görüyorum siyah beyaz resimde 😀😂
sarilale123 mervenur09_ inşallah annesini sevindirir. Chatcpt size ne dedi bana hep %75kız olabilr diyodu