seymosss_ Kızlar selam 13. Haftamdayım karın ağrısı , kasık ağrısı , bacak ağrısı oluyor hayat kalitemi Düşürdü sizde de böyle mi bir de acayip yorgunluk halsizlik var
cns5117 seymosss_ Bende 13+2 oldum henüz 1 hafta plmadı muayene olalı hersey yolundaydı şükür kasık ağrıları en başından beri yaşadm ama bugn ilk defa karın ağrısı yaşadım şiddetli degil ama gün boyu vardı göbek deliğim etrafnda kasıkta atada vajinada zonklama şeklinde halsizlik enerji düşüklüğü ama en çok ağrılardan dolayı evham yaptıgım için buraya bakmak istedm yaşayan varmı normalmi acaba
nuuurur seymosss_ şu an bende aynı durumdayım kasık ağrısı rahim ağrısı sürekli dinleliyorum endişeleniyorum acaba normalmi die adet olucakmış gibi hissediyorum ben 10 haftalığım
cns5117 seymosss_ Bir sorun mu var diye tedirgin oluyorum en çok hayat kalitemizi etkiliyor evet günün çoğu yatarak geçiyor benim için buna bir şekilde katlanılır yeterki sağlıklı herşey yolunda olsun🙏🏻
seymosss_ cns5117 keşke benimde günün çoğu yatarak geçse ama çalışıyorum belki de o yüzden böyle oluyorum Bir kaç gün önce de kanamam olmuştu ama çok şükür iyiyiz insan korkuyor ya tedirgin oluyor annelik duygusu şimdiden başladı sanırım
seymosss_ nuuurur bende aynı durumdayım insan korkuyor ama demekki normal bi sürec 😐 Rabbim bebislerimizi korusun
nuuurur seymosss_ demekki normalmiş böyle yorumları okuyunca bi nebze rahatlıyorum allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin insallah