Svvv Kızlar trendyolda bi ürün gördüm karınca yumurtası yağlı tüy azaltıcı serum diye alsam bi zararı olur mu bir de hamileyiz tüyler biraz değişebiliyor azalmada faydası olur mu bilginiz var mı acaba
anneoluyorummm103 Svvv alerjik olabilir. Eğer kullanmayı düşünüyorsan önce küçük bir bölgede denemende fayda var
Svvv yorgunannis bilmiyorum ki ya yorumları çok güzel gelmiş satıcıya sordum hamileler kullanabilir mi diye o da kullanabilir bi sakıncası yok dedi ama emin olamadım
gulsuakman her yerime kullanmıştım birkaç sene önce hem de ağdadan sonra düzenli birkaç ay kullandım. Hiçbir faydasını görmedim, şişirme bir ürün şu an sürekli reklamı yapılıyor evet ama etkisi yok.
Svvv anneoluyorummm103 faydası varsa almak istedim ama güvenemiyorum dediğiniz gibi alerjik olur diye
Svvv aysezgi yok normal zamanda da kullanmıyorum ama işte hamilelikten bu kıl tüy işleri can sıkıyor sormadan kullanmak almak istemedim
aysezgi Svvv Evet malesef çok zorluyor. Doktorlar aslında ısrarla söylüyor. Tam olarak temizlemeye çalışırken enfeksiyon riski olabilir. Biz umursamıyoruz bir engeli yok diye. Siz de tüylerinizle barışın diyorlar. Ufacık bir ilacı kullanırken bile tereddüt ediyoruz. Bu tarz ürünlerin de hamileler üzerinde bir çalışması yok. O yüzden en güvenlisi kullanmamak.
Busranur_mnts Svvv senelerdir kullanıyorum bioder markasının 3 günlük kürünü kullandım iş başta o ürün de güzel bıyık bölgemde ve koltukaltı kısmında tüylerden azalma oldu bikini kısmında pek farkını görmedim ama yine de karınca yağı kullanmaya devam ediyorum
ahfer Bir kere aldım çenem için kullandım herşey güzeldi taa kii dibine gelip içinde karınca görene kadar 🙁🤢o günden beri kullanmadım.ama kılları yavaş uzamasına yardımcı oldu
Busranur_mnts ahfer 😅😅 bi yandan iyi değil mi doğarmış demekki tabi içinde görmek hoş olmaz da şakasına dedim