gokceli 38+2de suyun sınırda olduğunu söyledi doktorum iki gün sonra kontrole çağırdı doğumu başlatabiliriz bundan daha az olursa dedi böyle bi şey yaşayan var mı bu iki günde doğumu başlatmaya mı çalışsam yoksa kendimi yormasam mı sezaryenden korkuyorum 🥲
edannnnur gokceli haftan çok güzel sağlıkla doğur gitsin benim 31. Haftada başladı su azalmam 3 günde bir doktordayım
Havin49_ gokceli zaten yeterince zamanını görsün suni sancı verip doğurtsunlar ben 29 haftada suyum geldi 31 i anca gördüm
Uyarfatma gokceli Bende tam 39+2 doğum yaptım. Doktor suyunda azalma var zaten haftan da iyi doğumu başlatalım dedi ebeleri arayıp önce küçük dozda sancı vermelerini söyledi bebek karşılayabilecekmi sancıyı diye baktılar bebegin kalp atışı iyi dozu arttırarak devam ettiler o şekilde dogumum oldu. Senin de zaten haftan iyi 2 gün sonra başlatalim doğumu derse bence kabul et .
gokceli edannnnur inşallah sağlıkla kolaylıkla alırsın kucağına 💕 tekrar artış oldu mu suda hiç yoksa sabit kaldığı için kontrol sık mı oluyo
gokceli edannnnur uzun süre sabit de kalabiliyo o zaman ben sanki pazartesi düşecek ve doğum yapcam sandımm
edannnnur gokceli sabit kalabiliyor artıp azalabiliyormuş bile tamamen kafasına göre takipteyiz bakalım