Öncelikle Merhaba hanımlar🥰normal doğumdan korkanlar sona kadar okusun lütfen🍀her kesin pozitif doğum hikayesini okur çok sevinirdim ve hep dua ederdim ki, benim de doğumum böyle kolay olsun🌸neyse başlıyalım doğum hikayeme🌸
24 aralıkta kontrolum vardı doktorum hiç açıklığımın olmadığnı söyledi ve bir haftaya falan anca doğurursun dedi eve gönderdi beni tabii benim agrilarim vardi ve normal olduğunu söyledi resmen beni ciddiye almadı ve ben kontrola kayınvalidemle gitmiştim bana dedi ki senin ağrilarin falan yok yalan konuşuyorsun resmen sinirlerimle oynadi eve ağlaya ağlaya geldim kocama söyledim ve doktor değiştirelim dedi yarin başka bir doktora gǒrun dedi ve ben o gün akşama kadar ağladım. O sinirle ben naptım arkadaşlar yutubede doğumu kolaylaştiran egzersizlerin hepsini bir saat içerisinde yaptım veee benim belim ağridi hani çok önemsemedim çok eğilip kalktiğim içindir değib geçtim🫣ve yattım. Gece bazen agrilarim oldu yine önemsemedim yalancı sancıdır dedim ve yine yatdim😂🤦🏻♀️vee gece tam saat 3te öyle bir sancı girdi kiii uykudan uyandim. Saat 5 kadar evde durdum sancilarim sıklaşıyordu ve tam 5:30 da hastaneye gitdim ve ebe kontrol etdi dedi ki 3 parmak açiklik var açiklik irelledikce sanci çok fazla artiyor, saat 6 da doğum odasina götürdüler suyum vs hiç birşeyim yoktu birazcık nişan gelmişti suyumu doktorum geldi patlatdi ve su patladiktan sonra ağrilar inanilmazdi. Bir tarafta serum veriyorlar bir taraftan nts bir taraftanda sanci çekiyorum beni en çok zorlayan kisim burasiydi gerçekten yatakta sanci çekmek çook zor😣ve benim ikinma isteğim geldi ama açiklik tam olmamişti. Açiklik tam oldu derken benim ikinmam geçti🤦🏻♀️ve doktor bebeğin başina 3 kordon baği dolandiğini söyledi ebem resmen bebeğin başini elleri ile çikartdi bu aşamada çok zordu benim içim en zorlandiğim kisim hatta buydu. Ve bebeğimi çikartip üstüme koydu ben o anki şokla bebeğimi bir öpem bir öpem😂🥹çok şükür dikişim yırtılmam hiç olmadı saat tam 8:35 de bebeğimi kucağıma aldım🥹😍ve 12 de emizdirdim sonrada kendim rahat rahat yürüdüm kalktim lavoboya kolayca çıktım çok şükür hiç bir şeyde zorlanmadım🥰benim için çok güzel doğum oldu tabii bir iki yerde zorlandim yani oda olsun sonuçta çocuk doğuruyorum😂🫣herkese kolay ve pozitif doğumlar dilerim🤲🏻🥰bebeğinizi sağsalim kucağınıza almanizi dilerim🍀💖biraz uzun oldu hakkinizi helal edin🩷