aselimdurum bsbsbsbs bana endokrin doktoru vermişti hala bekardım o zamanlar kullanmadım. Evlenince aklıma geldi kullanayım dedim 1 kutu bitirdim hamile kaldım ben ona bağlıyorum çünkü yumurtalari da çalıştırıyormuş
tembelkiz bsbsbsbs hakkında hayırlısı inşallah canım. Beslenmene çok dikkat et stres yapma kafanı dağıt ne kadar çok takarsan o kadar zorlaşıyor oluruna bırak
annabellee bsbsbsbs benim fazla kilomda yoktu ona rağmen nasıl bu hastalık oldu anlamadım garip kimle konuşuyorsam bu hastalık var muzdarip
Sudemirhan annabellee bu hastalığın sebebi kilo değil zaten bu doktorlara göre doğuştan genetik olarak görünüyor kilo sadece hastalığı ilerleriyor ben de pcosum her türlü belirtisi var diyebilirim aklınıza gelebilecek hepsi ilaçla bile zor gelişti yumurtalarım ama bu ay nedense yumurtlamamı hissettim akıntıdan akıntının bitişinden falan bakalım ayın 27sinde test yapıcam 10 gün sonra inşallah pozitif görürüz heppimiz
annabellee Sudemirhan inşallah ama bana doktor öyle demişti kiloyu sevmez bu hastalık demişti oyüzden dedim
Sudemirhan annabellee tamam işte aynı şey kilo bu durumu kötüleştiriyor ama kilo vermek bu hastalığı daha doğrusu sendromu geçirmiyor hormonlar bozulduğu an tekrar aynı şeyler yaşanıyor
annabellee Sudemirhan aynen tamamen geçmesi söz konusu değil sadece belirtileri azalıyor ve az da olsa geriliyor hastalık ama tamamen kurtulamauacağın bir hastalık aileme sordum ilk defa duyduklarını söylediler bu semptomlar da yok yani adet gecikmesi kıllanma vs vs belkide şuan yediğimiz içtiğimiz bizi bu hale getiriyor çünkü bu hastalık nerdeyse 100de 90 kadında var Allah yardımcımız olsun ne diyim.
elif1302 Bende pcosluyum kızlar, combinol kullandım 2.ayımda gebe kaldım fakat dış gebelik yaşadım . Şuan bekleme süresindeyim 6 ay gebelik planlamak yasak denildi 🥲
tugbiiss aselimdurum merhaba Bende pcosluyum ve insülin direncim var , siz 70 kilodan nasıl 60 kiloya düştünüz ?
aselimdurum tugbiiss merhaba , diyet yaptım canım protein ağırlıklı beslendim ve salata türünü bol tuttum mümkün olduğunca akşam 7den sonra su harici bir lokma bile almadım ağzıma o şekilde çok rahat verdim şuan tabi geri aldım 12 haftalık oldum 69 kilo oldum