sinemysbaby Kozlar 9 haftalığım. 5. Haftadan beri yoğun miğde bulantım vardı. Dün gece sarı kustum. O an Niğde bulantım kesildi. Bu kadar yoğunken bir anda gitmesi beni tedirgin etti. Randevuma da bir hafta var i. Böyle durum yaşayan oldu mu
Busranur_mnts sinemysbaby belirtiler her zaman aynı şekilde olmaz belirti kaybolması da bişey olduğunu anlatmaz haftayaki randevunu bekle sağlıkla büyüsün 🥰
42havvanur sinemysbaby 6 7 haftaliktan bu yana kusuyorum bazen pat diye kusmam tiksinmem bulantim geciyor bikac gun sonra yine oluyor 😁
aselimdurum sinemysbaby canım bende şuan 9+2yim 9.haftama girdim bütün belirtilerim bitti göğüs hassasiyetim ağrım sızım vs hepsi bitti bulantım çok az sabahları oluyordu oda geçti
sinemysbaby 42havvanur aaa şaşırdım. Böyle gidip gelen bir şey olduğunu bilmiyordum. Acile gidip bebeğe bakmamak için kendimi zor tutuyorum boşuna hastane ortamlarına girmiş olmayalım diye. Salgında var korkuyor insan
sinemysbaby aselimdurum yaaa o zaman normal. Ben kusunca bir rahatlama geldi ama. Sarı su kustum. Yeniden doğdum sanki. Ama şu anda biraz ağız tat değişikliği var rahatsız eden sadece. Sizde kusma oldu mu
aselimdurum sinemysbaby yok bende zaten hiç kusma olmamıştı kızımda da yaşamadım onu hiç sadece 1 hafta kadar sabahları açlık bulantısı yaşadım