sadecebirsoru Trakya hastanesinde yasemin hanıma gidiyorum. Burcu hanımdan asla memnun kalmadım. Çok soğuk çok sert tepkileri olan bir insan ve ağzına geleni de sizi düşünmeden söylüyor. Mesela aç gel kan testlerini yapıcaz dedi, gittim 40 dk bekledim artık mecalim kalmadı, hocam aç gel dediniz sadece test yaptırcaktınız kötü oldum dedim ve suratıma bakıp bekliceksin dedi sert bi ses tonuyla, halbuki içeride hastası o bu yoktu ve elinde telefon kahve içmeye gitti 20 dk daha o şekilde midem bulanarak bekledim.. ağzına geleni düşünmeden söylüyor dememdeki örnek de şu, 30 aylık bebeğim var. Burda kimsemiz olmadığı için mecburen onunla gittim kontrole. Oraya buraya elini yüzünü sürmesin oturmasın yerlere diye de haliyle bebek arabasıyla götürdüm. Bebeğim arabasında yatar pozisyondaydı, Onu gördü bi acıyarak baktı sonrasında kan sonucu için yukarı çıktığımda da oturuyordu arabasında. Onu görünce dedi ay ben de sana acımıştım küçük zannetmiştim çocuğunu faln dedi. He bi de insülin direncim vardı, yeni yeni düzene girdi onun için de tersledi tedavini tamamlamadan ne diye çocuk yaparsınız ki sanki falan diye.. sanki o bakacak. Neyse daha fazla hatırlayıp da sinirlenmek istemiyorum:) @tubadeniiz