sevaldqn1 buse2507 zorun zoru bazen keşke ben cocuk olsam biri de beni beselese peklese sabaha kadar uyusam diye söylendiğim oluyor🤣🤣
buse2507 sevaldqn1 haha bendeeeee jsksjwj bazen anneme diyorum beni sallasana ayağında o tada benden erişmek istiyorum diyorum hskwjjw
sbulut64 buse2507 oğlum liseden beri hayalim olan ismi aldı adı Bulut ☁️ şimdi kızım olacak adı Aygece 🌖 ama kızda Tamay ve Dolunay issimlerinide çok seviyorum
hilal858_ buse2507 ilk kızım oldu ben İclâl ismini istiyordum(benim ismime uysun diye ama kocamın annesi kafasini soktu😒 şuan kızım 11 yaşına girecek ama ismini sevmiyor değiştiricem deyip duruyor. 2.oglum oldu eşim koydu Allah’tan isim güzel ona karşi gelmedim ama şuan 3.gebelik bana isim koyma hakkını vermemeye kalktı bende kendi babama gittim söyledim😄 beraber isim bulduk gitti eşime söyledi 😅 sesini çıkartamadı. (Bizim çok alengirli oldu yaa)
svl_15 merylii_ yaa sağlıcakla gelsin inşallah ikinci bebeğime hamileyim kız çok istemiştik hatta hamilelik haberini eşime verdigimde gökçe olsun adı demişti ama erkek olduğunu öğrendik Göktuğ koyucaz inşallah ben hala kız hissediyorum ama adı ile geliyor bebekler bence ilk gebeligimde de eşim ozaman ismini söylemişti adı ile gelmişti oğluşum
papatyakokulugece buse2507 kızım Eslem gökçe oglum Ali kerem gönlümde Gökalp vardı eşim Ali istedi keremi de ben koydum
nazarsalcan Hep bir kızım olursa adını nisa koyucam diyodum çok beğeniyorum bu ismi Hiranuruda öyle ama eşim begenmiyo şuan açelya ve Azra arasında kaldık
konaksifa Kızımın adı İhlas 2.bebeğim erkek daha karar veremedik Seyit Taha hoşuma gidiyor (babamın adı) ama eşimle ortak karar almak istiyorum bu defa ilkini ben koymuştum
maco61 buse2507 kızımın adı Elif Hüma oğlum olacak Allahın izniyle 25 haftalık hamileyim adı Enes kaan olacak💙🩷
sbulut64 buse2507 teşekkür ederim canim 😊 rüyamda gördüm ismini de bir hikmeti vardır dedik çokta beğendik bu sebeple bu isimde karar kıldık 😊
ecemciik buse2507 Kızım olacak, aslında İnci koyacaktık ama sonradan Alya koymaya karar verdik ☺️ Ama oğlum olursa Bilge Kağan, Alparslan, Ali Eren ve bir kaç isim düşünüyorum ☺️