myangelson buse2507 eşimle 2017 yılından beri hayalimiz kizimiz olursa Alya koyacağız 😊 tabi o zamanlar Alya ismi ortalarda yoktu pek şimdi moda oldu ama bizi ilgilendirmiyor 😄
1Uykusuzanneee buse2507 kızımı bekliyorum Zeynep hüma olacak adı 5 yıldır belirli olan bir isim 🥰 cinsiyeti erkek olsaydı Kutluhan koymak isterdim
zulemaa buse2507 bi kızım var adı Asel kız olursa adını Işıl koyacağım ama erkek olursa henüz bi fikrim yok 😂
seher_3590 1Uykusuzanneee ayy çok duygulandım suanda kızımın ismi Zeynep hüma🫠🥰🥰çok güzel bir isim secmissiniz adıyla yaşasın insallah🥰🥰
buse2507 Rbs06 ayyy ne güzel elisa ismini çok severim sağlıcakla büyüsün inşallah ❤️2. Çocuk düşünüyor musun
buse2507 zulemaa ah bu erkekler🤣 ben hamile olduğumu öğrendim erkek olursa yağız Ali koyacağım dedim, kız olursa da elisa dedim sağolsun eşim de sorun yaratmadı ❤️
seher_3590 buse2507 kızım var ismi Zeynep hüma 🥰ikinci kızım olacak nasipse Umay koyucaz🥰 erkek olsaydı Aybars yada Alparslan vardı aklimda😀
threebabysmom buse2507 Hayır Mehmet kayınbabamın adı ama eşim zülfikar bende karan istedim ikisi oldu 🥰