sibellito som haftalarımıza giriyoruz neredeyse takibimi mega medipolde yapıyoruz doğumu da orda düşünüyorum daha önceden tecrübeli olanlarınız varsaaa biraz anlatabilir mi mesela nasıl bir süreç geçiyor 🥹
Clksn sibellito ben geçen sene doğum yaptım. Doktorum derya yaşardı. Kendisinden çok memnun kaldım. Doğum sürecindeki herşey kusursuzdu. Fakat benim oğlumun kalp ile ilgili rahatsızlığı vardı. Bu nedenle yoğun bakıma girdi. Yenidoğan yoğun bakımını asla önermiyorum. Oğlumu oradaki doktorların ve hemşirelerin ihmali neticesinde kaybettim.
yavuzfk sibellito bende o hastaneye gitmeyi düşünüyorum ama net dokturma karar veremedim hangi doktora gidiyorsunuz muane ücreti ne kadar
Dryakbts Canım merhaba. Ben 4 sene önce orada doğum yaptım gerçekten çok memnundum birde riskli gebeydim Allah razı olsun hepsinden çok ilgililerdi. Şu an yine hamileyim gözüm kapalı yine orada doğum yapmak isterim ama biraz fiyatlar pahalı geldi
Aleynadiyorki Bende takibime orada devam ediyorum dogumu da orda yapacağım doktorunuz kim acaba. Ve evet doğum yapan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşsalar güzel olur
Clksn sibellito teşekkür ederim amin. Şimdi tekrar 7 aylık hamileyim. Ama o hastanede yaşadıklarımı asla unutamıyorum önünden bile geçemiyorum.
ezgiiiii34 Ben de üç yıl önce orada doğum yaptım 28 haftalık dünyaya geldi bebeğim 60 gün küvetde kaldı kızım doktorum Duygu Işıl Gencer aradı çok memnundum şu an hamileyim fiyatı çok arttığı için oraya devam edemeyeceğim ınsallah bır aksılık çıkmaz ise
sibellito ezgiiiii34 bebeğimiz küvöze girerse ek ücret istiyorlar mı yoksa sgk kapsamına giriyor mu acaba