NaimeYilmaz Merhabalarr, anketi yanıtlamanızı rica edeceğim. Sizce yardımcı ek bir etikete de ihtiyaç var mı? Varsa bu ne olabilir? Yorumlara bekliyorum. 💜
kartanesi___ NaimeYilmaz Bebek isteyenler iyi bence anne olmak isteyenler herkese hitap etmez çünkü çoğu kişi zaten anne mesela🙄ikinci üçüncüyü vs istiyor
myangelson NaimeYilmaz aklıma tüp bebek aşılama vs icin ayrı bir etiket olabilir mi acaba diye geldi çünkü çok var bu şekilde tedavi olan onlar için daha kapsamlı bir bölüm olabilir bence öyle olunca direk etiketten aranır Bebek isteyenler etiketinin ismi de böyle güzel bence
dilaradoyan NaimeYilmaz gebelik planlama, bebek planlama gibi bir isim olabilir bence. Ayrıca doğal yollarla ayrışması açısından tüp bebek, aşılama süreçleri için ayrı bir alt etiket
Yazmelegi_ NaimeYilmaz bence bebek isteyenler etiketi iyi ama ekstra yeni bir başlıkla Tüp bebek süreci , aşılama gibi bir etiket gelebilir 🌸 en azından o sürece başlamış olanlar o başlık altında konuşur. Korunmayıp hamile kalmak isteyenler vs de bebek isteyenler kısmında konuşabilir
merylii_ NaimeYilmaz bence bebek isteyenler iyi bir başlık ama tedavi görenler için aşılama ve tüp bebek için iki ayrı başlık açılsın
erikarpuz NaimeYilmaz bence daha iyi destek olabilmek adına tüp bebek aşılama gibi tedaviyle elde edilen gebelikler için ayrı bir başlık açılmalı 🌸
havva_5 NaimeYilmaz pek çok kişi sebepsiz infertilite tanısı alıyor buna ben ve eşim de dahil özellikle iki tarafta da sağlıksal olarak bir problem olmamasına rağmen yıllarca insanlar çocuk sahibi olamıyor bence bu başlık da çoğu kişinin dikkatini çekebilir ben 4 yıldır bekliyorum ama çok daha fazla zamandır nedenin ne olduğunu bilmeden anne baba olamayan çok kişi var. Bu başlık olabilir naçizane önerim.
Busranur_mnts NaimeYilmaz çoğu arkadaşım da demiş bebek isteyenler iyi ek olarak da infertilite olabilir
Edalptekn NaimeYilmaz kesinlikle tedavi süreçleri için ayrı bölüm olması gerekiyor yardımcı üreme yöntemleri için çünkü aşılama ve tüp bebek sürecinde olanlar konu hakkında daha bilimsel yorum ve destekler ariyor
bsrbrkysr184_ NaimeYilmaz çekimser oy çünkü bebek sahibi olmayanlara hitap edecekse anne olmak isteyenler olabilir yada 2. 3. Planlayalım için bebek isteyenler olabilir ay bilemedim 😅
Deniiibayyy NaimeYilmaz Bebek isteyenler etiketine mesela korunduğu halde bebek istemediği halde yazmak zorunda kalıyorlar bence onlarla uyuşmuyor. Yeni bir etiket olabilir onlar için. Mesela diyor ki işte eşimle korunuyorduk çok korkuyorum şu şu tarihte ilişki oldu sizce hamile kalmış mıyımdır vs. Onlar için başka bir etiket olabilir. Mesela “Kaza kurşunu” 😂
rumeysapeker Reglime 2 gün kala pembe renkte bir akıntı oldu Peçeteye geldi yerleşme kanaması olma ihtimali nedir