busecalimli doktor ufak bir kanama alanı gördüğünü söylemişti progestan verdi, kullanıyorum ama şuan da da akıntıyla birlikte çok hafif kahverengi leke oluyor gibi peçeteyle sildiğim zaman acaba fitilin etkisi mi onu da bilemedim? var mı böyle olan
fttmgll busecalimli ilaçlarınızı aksatmayın rengi kahverengiden farklı bi rengi dönerse hemen doktora gidin kırmızı açık parlak renk gibi yani
fttmgll busecalimli Vajinal mi kullanıyorsunuz. Benimde kanama alanım kanamam sonra kahverengi lekem var hala doktorum bu durumlarda Vajinal kullanma ağızdan al dedi. Vajinal olunca enfeksiyon olabilir diye. İsterseniz siz doktorunuzla görüşün yine bi hangi yolla kullanacağınızı sorun
busecalimli fttmgll evet vajinal kullanıyorum doktorum o şekilde al demişti, ama gece fitili atıyorum sabah uyanınca kahverengi lekeli akıntılarım oluyor
busecalimli mdnn_mkn21 bu dediğiniz yerleşme kanaması olabiliyor sanırım regl gününe yakın zamanlarda oluyormuş
GulsunOgretmen merak etmeyin şu an 28+3 hamileyim 2 kez şiddetli kırmızı kanama 1 kez kahverengi kanamam oldu hatta birinde hastaneye yattım kanama alanı oluşmuş dediler 1 gün hastanede kaldım progesteron fitil ve iğne kullandım ayağa kalkmadım birkaç gün sonra geçti ve bebek de iyi 🙏 bana doktorum bazen progestan fitil de yapar dedi bazen de miyom varsa onlar da kanama yapar korkma demişti
busecalimli GulsunOgretmen çok çok geçmiş olsun 🙏🏻🙏🏻 ben de zaten fitili gece atıyorum sabah kalktığımda kahverengi akıntılarım olmuş oluyor gün içinde devam eden akıntım yok ama genellikle
GulsunOgretmen busecalimli çok teşekkür ederim 🙏 fitil yapar büyük ihtimalle ama uzun sürerse kanamalar doktora mutlaka görünün,geçmiş olsun 🌸