mmdli Kızlar reglime 2 gün var. Reglime 4 gün kala 2 test yapmıştım 2side silik çıkmıştı. Buraya bırakıyorum Bu gün yine test yaptım böyle çok çok silik gösteriyo niye anlamıyorum.resimde çok fazla belli olmuyor. Bel ağrım var, kendimi yorgun hissediyorum.göğüs hassaslığım, mide bulantılarımda oluyor. Mayalanma geç olmuş ola bilirmi? Başına gelen oldumu?🥲
cennet033 Silik var belirtiler ilk gebeliğimde vardı benimde sende biraz bekle kan ver canım Allah gönlüne göre versin
mmdli cennet033 amin inşAllah duanıza talibim. Bir kez düşük yaşadım. Şimdide ümitliyim. İnşAllah vardır🥲🥹
cennet033 mmdli hakkınızda öncelikle hayırlısı olsun Rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı iyi hayırlı evlat nasip etsin inşallah
duygunisa Silik hayali bir çizgi var sanki adetin gecsin tekrar denemenizi tavsiye ederim inşAllah herşey gönlünüzce olsun
nur_say mmdli bence iki üç gün geçsin. Bende çok sabırsız davranıyorum hemen yapıyorum ama ilk gebeliğim de üç gün geçince yaptım silik çıkmıştı. Bazen geç döllenme de olabiliyor
mmdli Bu reglime 4 gün kala yaptığım testdi. Neden burda çizgi daha koyu diğerlerinde daha silik görünüyo acaba? Başına gelen oldumu?