Senemceeee Kızlar selam son trimestere girdik 27+4üz bu hafta itibari ile biraz alt karnımda kramplar oluşmaya başladı magnezyum da kullanıyorum ama bebeğin ağırlığı falan arttı diye mi acaba? Bu haftalarda siz de bunları yaşamış mıydınız
girlll Senemceeee Ahahaha yaşamaz olur muyuz daha yeni başlıyor ileri ki haftalardan hiç bahsetmeyeyim 😂😂
bebek2513 Senemceeee aynıyiz ben çok kötüyüm ya yuruyemiyorum bile karnımın altı çok ağriyor sanki hep tuvaletim var sıkışığım gibi WC ye gidiyorum azıcık ama nasıl ağrı yapıyor valla çok zor Allah yardımcımiz olsun inşallah 🤲
duygumfoca Senemceeee 30+4 günlük olduk dün uzanırken şok tarafıma bir ağrı girdi bağırdım canım çok acıdı dedim acaba iç dikişlerimmi patlamaya başladı 😢biraz yürüdüm evin içinde geçti ama geceleri uyuyamıyorum ayaklarımda hep huzursuz ayak sendromu oluyor
Ipek0z Senemceeee vücudun her zerresi ağrıyor Seneemm 😅 saç tellerimden tırnak uçlarıma kadar perişanım seneeem😅😅 34.haftadayım son bir ay ipek dayan diyorum ölüyorum seneeem🤣🤣
Senemceeee girlll uykularım da bölünmeye başladı sağa sola dönmek çok zorlaştı ama olsun🥰 endişelenmem gereken bir durum değil o zaman
tembelkiz Senemceeee hiç endişelenme canım daha uyuyamayacağım geceler gelecek 😂 kocan fosur fosur yatarken ona gıcık olcaksın daha 😂
girlll Senemceeee Asla endişelenmeyin çünkü sabahlayacağınız günler var önünüzde 😊 Rabbim hepimize kolaylıklar versin 💁🏽♀️
Senemceeee bebek2513 gerçekten dediğin gibi bazen yürüyemeyecek gibi hissediyorum kendimi, çok fazla kilo da almadım erken gibi geliyor
lena36_ Es07 hahahhaba daha mide yanma başlamadı bu hafta rahatça takıl canım önümüzdeki hafta da miden asit havuzunda yüzüyor gibi olacaksın çünkü 😂😂😂 gülüyorum ama acıdan
Senemceeee Bir de en son kontrolde makat gelişliydi tekmeleri çoğunlukla aşağıda sanırım pozisyonundan dolayı umarım döner🥹
Senemceeee duygumfoca anladım canım, tekrar ederse bir doktoruna danış istersen inşallah tekrarı olmaz ama genelde bu ağrılar hep rahim genişlemesinden oluyormuş son haftalarda
gulsuakman 37+6, ağrılardan bahsetmek bile istemiyorum 😂 kasık, bel, ayak, bacak.. magnezyum evet devam hafifliyor ama bebeğin büyüklüğü yüzünden çoğu hareket ağrılı.
Senemceeee Melisssa3 ben de aniden koşuyorum tuvalete doktorum ayaklarını idrar torbana sokuşturuyor demişti😅