yagmurandrmk damla6565 rica ederim doktorunuza danışarak beraber yürümeniz gereken bir yol hamilelik ileri düzeyde enfeksiyonlar çok tehlikeli ama doktorunuzun görüşü önemli olduğu için ondan başka kimse size net bilgi veremez 🤞 doktorunuza güveniyorsanız eğer ki güvenmeseniz gitmezdiniz aklınıza takılan her şeyi danışın sorun söyleyin ❤️
damla6565 yagmurandrmk manurol adında bir ilaç varmış onun reçetesini attı bana WhatsApp üzerinden onu almam gerekiyormuş
Melis78 yagmurandrmk siz de etkili olan bir şey başkasında olmayabilir antibiyotik kötü bir şey değil o enfeksiyon bebeğe daha zararlı. Ayrıca tedavi edilmezse böbreğine kadar ilerler dedi doktor
damla6565 Melis78 doktorla WhatsApp üzerinden irtibat halindeyim zaten manurol adında bir antibiyotik yazdı gece yatmadan önce onu kullanmam gerekiyormuş
damla6565 Melis78 doktorla WhatsApp üzerinden irtibat halindeyim zaten manurol adında bir antibiyotik yazdı gece yatmadan önce onu kullanmam gerekiyormuş
yagmurandrmk Melis78 kafanıza göre için içmeyin demedim hanımefendi farkındaysanız yazdıklarımı tekrar okumanızı tavsiye ederim doktoruma danışıp bu şekilde bir yol izlediğimi hanımefendinin de doktoruna danışıp öyle uygulayabileceğini belirttim. İlerlerse tehlikeli olabileceğini de belirttim. Kusura bakmayın ama diyalog kurduğum kişi siz değilsiniz ve üslup şekliniz çok rahatsız edici. Kötü bir şey söylediğimi düşünmüyorum herkes tecrübelerinden bahsediyor bilgi paylaşıyor yaptığım şey buydu. Size iyi günler diliyorum eğer ki gebe değilseniz sakinleştirici çaylardan tüketmenizi de şiddetle tavsiye ederim.
egeemomms damla6565 ay bende de çok fazla çıktı 5+2 deyim bi sağlık ocağına gidicem hemen büyük ihtimalle hastaneye git diyecek acilden giriş yaptırıcam hemen 🥹
yagmurandrmk damla6565 evet genelde onu veriyorlar dediğim gibi sorduğunuz halde ilaç içmenizi tavsiye ettiyse kullanın bir bardak suya karıştılırıp tek gecelik kullanım zaten 2 saat kadar lavaboya çıkmamanız gerekiyor yani bana söyledikleri oydu eczaneden alırken bilgi verirler size de benimde sonuçlarım çıktı dediğim gibi enfeksiyonsuz hamilelik zor 😅 benimde gene var zamanında müdahaleyle korkutacak bir durum değil doktorunuz en iyi şekilde değerlendirir ❤️
hanega damla6565 bende onu içtim çok rahatladım gece yatmadan wc gidip sonra bu ilacı içip daha tuvalete kalkmicaksınız ilaç sabaha kadar mesanede kalıp tedavi ediyor
Melis78 yagmurandrmk gayet sakinim ya siz alıngansınız. Antibiyotik sanki kötü isterseniz doktora sorun ilaç içmeyin der belki gibi tavsiye vermeniz doğru değil dedim. Çünkü o haftalarda ben de yaşadım insan ister istemez korkuyor ilaçtan dışardan da böyle denince etkileniyor. Tedavi için şart maalesef keşke gerek kalmasa ama. İyi günler sağlıklı günler
yagmurandrmk Melis78 DOKTORLAR TALEP VE SORULARIMIZI CEVAPLAMAK İÇİN VARLAR SORMANIN NESİNİN YANLIŞ OLDUĞUNU ANLAMADIM. SİZ İÇEBİLİRSİNİZ HANIMEFENDİ İÇMEK İSTEMEDİM SORMAK İSTEDİM SORDUM DOKTORUM DA ŞU ANLIK SORUN DEĞİL İÇMESEN DE OLUR ŞU KADAR SU İÇ DEDİ ANLIYORUM İLAÇ KORKULACAK BİR ŞEY DEĞİL BU TERCİHLE ALAKALI BİR DURUM SİZ İÇMEYİ TERCİH EDERSİNİZ BEN İÇMEYİ TERCİH ETMEM HİÇ BİR HASTALIĞIMDA EĞER İLAÇSIZ TEDAVİ MÜMKÜNSE İLAÇ KULLANMAK İSTEMEDİM VE KULLANMADIM DA HAMİLELİĞİME HAS BİR DURUM DEĞİL GRİP İLACI DAHİL İÇMEM BÖBREK TAŞIM VAR ONUN SANCISI İÇİN BİLE GERÇEKTEN CANIMIN ACISINA KATLANAMIYORSAM İÇTİM DAYANABİLDİĞİM KADAR DAYANDIM GENEL OLARAK İLAÇ İÇMEYİ SEVMİYOR OLABİLİRİM. HERKES İLAÇ SEVMEK ZORUNDA DEĞİL VE ALINGAN OLDUĞUM FALAN DA YOK. RİCA EDİYORUM CEVAP VERMEYİN.
Melis78 yagmurandrmk caps lock açık niye yazıyorsun ya 😂 Ayrıca yazdığımı anlamıyorsun heralde. Siz de etkili olduysa ilaç kullanmamak başkasında olmayabilir yazınızda ilaçları kötüler gibi yazmayın bundan özellikle erken haftalarında etkilenenler oluyor dedim bu kadar yani söylediğim ablacım ya ne abarttınız ya bana diyorsunuz da gidip siz çay için
cicekbahcesi_ damla6565 bol bol su iç bir de verdikleri bardağa ilk idrarını yapma enfeksiyon gösteriyor önce tuvalete yap biraz sonrasını o kaba yap bir kere doktorum bana öyle yemişti hep o şekil idrar veririm ben ve sık sık da enfeksiyon olurum tek çözüm bol su içmek ben ilk aylarımda hem vajinal hem idrar enfeksiyonu olmuştum korkmayın geçiyor doktorun verdiği ilaçları kullanın yeter
damla6565 cicekbahcesi_ çok teşekkür ederim 🥰 evet önce tuvalete yapıp sonrasını kaba yapmak gerekiyormuş bilmiyordum buradaki arkadaşlardan öğrendim diğer sefer mutlaka öyle yapacağım
gkc990_ @damla6565 Bende de çıktı 1 şase antibiyotik verdi tek kullanimlik 1 bardak suya karıştırıp tuvalette çıktıktan sonra içiyorsun onun harici bide hap verdi onu içince idrarın renkli gelecek korkutmasin idrar yolların temizlenecek ama gunde 2/2.5 lt su içiyorsun mutlaka su cok önemli idrar kanallarını temizlesin dedi dediklerimi uygula tekrar gel idrar ver tekrar bakicam eğer ilaçlar feyda etmediyse idrar kültürü isticem senden dedi benimde hic bir belirtim yoktu ne ağrı ne yanma ne kaşıntı 27 haftalığım sen de bol bol su iç
whitee00 damla6565 8.haftadan beri idrar yolu enfeksiyonum var, kandaki crp de hep 15-25 arası. Şu an 35 hafta olduk, kaç kutu antibiyotik kullandım hatırlamıyorum ama bazen geçmeyince geçmiyor. Biz doktorumla üstüne gitmeyi bıraktık artık
yagmurandrmk damla6565 geçmiş olsun inşallah sonuç alırsınız bana fitil ve sabah öğlen akşam antibiyotik verdi ileri haftada olunca suyla geçiremeyebiliriz bu kez kullan dedi mecbur kullanacağım yapacak bir şey yok hakkımızda hayırlısı olsun 🤲 sağlıkla kucağımıza alalım da gerisini Rabbim kolaylaştırır nasipse ❤️🤲