Sonek Bugün kontrole gitmiştim. 36+6 yım. Doktor yatış önerdi yarında suni sancı verilecek ve doğum başlatacaklar sanırım. Ben eşyalarımı alıp bu akşam hastaneye yatış yapacağım inşallah sağ selamet sağlıkla kavuşmayı nasip eder rabbim.
Ecrin_47 Sonek Rabbim kolay bir doğum nasıp etsin inşallah cnm sitres panik yapma ki doğumun kolay geçsin bnde bir doğumumu suni sancı ile yaptım ve çok şükür çok hırpalanmadın doğum oldu ☺️
Sonek buse2507 sanırım plesenta sınırlı çalışmaya başladı o yüzden. 2 hafta geriliği vardı 30 haftalardan beri
sunbloom123 Sonek korkma canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah kiloyu sonra hertürlü alır 🤲
Sonek sunbloom123 hep küçüktü haftasına göre içerde kalması riskli dediler. Bende beklemek istemedim risk almamak için. İnşallah sağlıkla gerçekleşen bir doğum olur.
sunbloom123 Sonek evet canım bende yaşıyorum şuan 38 maksimum görmemiz gereken hafta dendi 39-40 ı beklemeyiz dediler tek isteğim sağlıkla kucağıma almak gerisi hallolur sende gönlünü ferah tut kucağına al bebişinii inşallah sonrası birlikte kilo alırız yiye yiye 😂🤗🤲
Sonek sunbloom123 banada 37 yi geçer demişti doktorum tam 37 de gelecek inşallah rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin hepimize insan ister istemez tedirgin oluyor. Kaç aydır gelişimi nasıl diye diye düşünüp kafayı sıyırdım inşallah sonu güzel olur.
sunbloom123 Sonek ilk hedefimiz 37 dedi kontrol edicez 38 i görebilirmiyiz devam ediyo mu kilo alımı ona göre 37-38 dedi bende yeni öğrendim normalde hep uyumlu gidiyordu şaştım kaldım güzel olur inşallah kötü düşünmek yok 🌼