medelas1 Kızlar 29 haftalığım acil olarak uluslararası uçmam gerekiyor birkaç gün önce doktor kontrolüm vardı her şey yolundaydı çok şükür. Ama genede riskli bir şey mi? Ayrıyetten rapor şart mı bilen var mı? Çok önemli lütfen tecrübesi olan yazabilir mi
Hln123 medelas1 uçacağın havayollarına bağlı bazıları istiyor rapor. Her ihtimale karşı bence yanında bulundur. Hem de doktorun haberi olur ona göre tavsiye verir sana
Hln123 medelas1 çok riskli doğum değilse pek sorun olacağını düşünmüyorum. Ama Doktorun daha iyi bilir senin durumunu gitmeye firsat bulamayacaksan en azından arayıp söylersin doktoruna acil gitmen gerektiğini.
eed21 medelas1 doktorunuz en iyisini bilir tabi herkesin durumu farklı ben seyahat edeceğimi söylediğimde birkaç saatte bir on beş dk yarım saat falan yürünülmesi lazım tarzında söylemişti yola çıktık sürekli mola vererek o zamanlar 18. Hafta falandı galiba
medelas1 eed21 ulaşabilirsem soracağım pegasus sitesinde rapor şart değil vs diyordu o yüzden bilemedim
gulsuakman İlk hamileligimde 26. haftada 1.5 saatlik yolculuk yapmıştım doktorumdan uçabilir belgesi almıştım. Problem olmadı.