Papatya05_ Anensinkuzusu_35 cmrc açıkçası 30lardan sonra azıcık artık ağırlaşıyorsun 20li 30 arası hızlı geçti benim için ama 30lar biraz yavaş ilerliyor sanki ☺️ 34+4 den hafif ellerimde ve yüzümde şişlikler olmaya başladı sağa sola dönmek zorlaştı bakalım sezaryen olacağım için az kaldı sayılır pazartesi doktora gidip artık günümü alacağım inşallah
kaplanseren Anensinkuzusu_35 ben de bugün 31 haftalık oldum ellerim ve ayaklarımda zaman zaman uyuşukluk oluyor bir de gece hiç uyuyamıyorum neredeyse bir sağ bir sol. Göbeğim de büyüdü fazlasıyla penguen gibi yürüyorum 🥲 Allah yardımcımız olsun 🙏
Seloloo Anensinkuzusu_35 30 a kadar asla durmadım gezdim tozdum. Ta kii 30+3 ü gördüğüm bir gün akşamı yalancı sancıyla tanışana kadar :) şuan 35+3 üm tuvalete gitmek su içmek dışında fazladan 10 hareket etsem gecesinden sabahına kadar ağrı çekiyorum:(
Anensinkuzusu_35 Papatya05_ ellerim uyuşuyor benimde bacaklarım ağrıyor bu ikinci gebelik zor geçiyor tekrar kusmalarım başladı🥲
cmrc Papatya05_ benimde ikinci gebeliğim benimde planlı sezaryen olacak inşallah şu 10 gündür daha ağır hissediyorum bundan sonra git git daha da ağır olacağım muhtemelen 🙂
evrim0101 Merhaba bizde 30+2 olduk 29. Haftadan beri zorlanıyorum boy kısa olduğu için nasıl geçecek bu günler bilmiyorum geçmiyor gibi 🙂 yeni yeni avuç içi ve ayak altı kaşıntı problemi yaşayan var mı peki aranızda 🥰