Husumsu Askkokuluyavrum benden de istedi halbuki kalbinde bi sorun çıkmamıştı şimdiye kadar, bazı doktorlar istiyomuş ben de yeni şahit oldum
enfla Askkokuluyavrum 20. haftada detaylı ultrasona gittim daha sonrasında devletin sistemine girdiğimde doktorun o gün fetal eko çektiğini gördüm bana bahsetmedi bile çektiğinden demekki bakılıyor bir sorunda yoktu çok şükür
Askkokuluyavrum Arzun anladım canim benim doktorum da çektir istersen dedi ayrıca bir doktor önerdi ona godicem sorun var sandım Meğer herkesten isteniyormuş
Askkokuluyavrum Husumsu bende ondan korktum birşey var sandım ama doktorum ben bütün hamilelere öneriyorum dedi down sendromu riskindeee sorun olmaması adına dddi
Askkokuluyavrum enfla çok şükür aman bir sorun olmasında ben de baktıracak insaallah 5 hafta sonra 🙏🙏
Husumsu Askkokuluyavrum ben 20. Haftada gittim doktor çok küçük olduğu için kalbin iki yerini göremedim 23te tekrar gel dedi, iki hafta sonra tekrar gidicem, 23ten önce pek görünmüyor bilgin olsun
Askkokuluyavrum Husumsu evet doktorum da oyle söyledi 22-23 hafta demiş öyle not aldırmış 20 de detaylıya giricem 23 de fetal e giricem Allah nasip ederse ☺️☺️