Lavinia5 NimetDilmen özelde yaptırınca genelde öyle çıkıyor 3 ten fazla anlamında. Bol bol su içmeyi bırakmamak lazım.
NimetDilmen snms İyi olsun da yat hastanede emin ol daha iyi canm kac haftaliksin? Bnde devlette muayene oluyorm
snms NimetDilmen 36 oluyorum iki güne az kaldı benim umarım üreme yapmaz geçmesi konusunda ümidi kestim artık bebege keseye falan bulasıp ilerlememesi tek temennim normal dogumu bile engelliyor bazı boyutları enfeksiyonun
Seda5892 NimetDilmen aynen canım ben doktoruma gönderdim üreme yok yazıyordu çok iyi dedi normal idrara bakınca lökosit falan yüksek çıkıyor hiç geçmedi Doktorum da değerlerin hep böyle çıkacak doğuma kadar antibiyotik ilaç mı kullanacağız olmaz diyor su içmeye devam dedi
snms Popmum ben ic camasırlarımı ütüleyip her idrar sonrası sirkeyle temizliğimi yapıp günlük 3 litre suyu astıgım halde bana yaramadı üstelik beraberinde aldıgım serumlar ve antibiyotiklere rağmen bazı durumlarda ne yaparsanız yapın geçmez sizinki geçmis ne mutlu size
NimetDilmen snms MaaşAllah sen sona qelmissin bile. ALLAH in izniyle atlatırsın 1 ay daha üreme olmaz saqlkla alırsın İnşaAllah
gdaslik NimetDilmen bende işe yaradı ama ilaçtan sonra günde 3 lt su içtim öyle yaradı doktorum da en az 3 lt su içeceksin dedi.
NimetDilmen snms Doktora fitil ve antibiyotik verebilirmisiniz dedim yok dedi 5 aylık olmama raqmen. Fitilin iyi qeldiqini cok duydum
Selvis NimetDilmen ilerlerse erken doğuma sebebiyet verdiğini biliyorum. Biz sona yaklaştık bakalım şu an zaten akıntı fazla son zamanlarda normal miş . Enfeksiyon ne alemde bilmiyorum
snms NimetDilmen insallah canım sende atlatırsın umarım bol su ic ilaçlarını kullan ilerlemesi daha kötü emin ol bide bol bol yoğurt ye cok faydası var
Yasemincifci NimetDilmen 27+4 haftalığım devam ediyo evet 2 kere kullandm o ilaçtanda fayda etmedi sanırım