NimetDilmen Bu ilacı kullanan varmı? Tek kullanimlik ya bi işe yaradı mi? Geciyomu enfeksiyon 1 seferde yani
ebrarmom08 NimetDilmen tek ilactan beklemek yanls olur canm ayni zmanda su tuketimini arttrrsan ise yaryo bence bende hastanede yattm enfeksiyondan asrydi gitmedgm doktor kalmadi diyebilirim en kral doktora bile gitsen verdgi ilac bu ve sukurler olsunki benm enfeksiyonum azalms
Seda5892 NimetDilmen kaç kere kullandım en son başka bir ilaç verdiler tablet ama kendi özel gittiğim doktor sonucun hep böyle çıkacak hep ilaç mı kullanacağız diyor idrar kültürü yaptırıyorum şükür temiz çıkıyor sadece bol su içmeye devam
NimetDilmen ebrarmom08 Canm daha yeni qeldim hastaneden. Doktor tek kullanimlik verdi. Fitil vermesini istedim yada antibiyotik vermedi. Bende şaşırdım ne yapcaqmı. Lökosit 47 bakteri 135 cktı basite alıncak kadar düşük mü bu ki sadece tek kullanimlıqı verdi
NimetDilmen Kubrayavuzaslan15 Ee nasl qeccekmis soylemiyo mu? Sonucta erken doqum ve düşük tehlikesi olan bi hastalikmis bu
NimetDilmen Seda5892 Canım smdi netten kültür sonucuma baktım kültürde üreme olmadı yazıyo sorun yok yani deqil mi 😊
ebrarmom08 NimetDilmen canm benmki kana karsmsti o yuzden antibiyotik kulaniyorum hala asiri olsaydi verrdi bence ayrica benm yesil akintimda oldu ayni zmanda onun icin de fitil verdi suan rahatm sukur sen verdgi ilaci icip su tuketimin azsa arttr gunluk 3 litre oneriyorlar bidaki kontrolunde belli olur zaten.
Kubrayavuzaslan15 NimetDilmen öyle bir tehlike görmediği için sanırım bir şey demiyor zaten ilaç verince bende kaşıntı başlıyor vermese daha rahatım 27+5 im şuan her hangi sıkıntı göstermedi iki defa tek kullanımlık ilaç verdi onu kullandım tekrar gidicem kontrole bakacak yine
honey Banada tek kullanımlık monurol verdi ama sonrasında tekrar tahlil yaptıradım, inşallah geçmiştir .
NimetDilmen ebrarmom08 Bende yeşil akintiyi birak akıntı kokulu bile deql enfeksiyon ckmasina sasrdim. Bebeqimin suyu fazla ondan az su icmeye calisiyorum canm
TugceSenelKavak NimetDilmen gebeliğimde 3 gün ara ile 3 kutu kullanmıştım. Geçmişti benim enfeksiyonum. Hatta normal tahlil yaptırmamıştım sonrasında. Orta idrar tahlili yapılması gerektiğini söylemişti doktorum.
NimetDilmen Ilaydaile Kac haftaliksin bi zarari yokmu peki? Doktora zarari varmi dedim tabi düşük ve erken doquma yol aciyo dedi bqun
NimetDilmen Seda5892 Mavi ve truncu renkte kaplar verdiler canm sanirm birisi kültür pek anlamiorm ben ondan. Kültürde hanqileri ckio baktwri lokosit felan mı?
snms NimetDilmen üç defa kullandım yanında 10 günlük antibiyotik ile birlikte ishal yaptı yan etkilerini yasadım sadece enfeksiyon sabit masallahı var 😏
NimetDilmen snms İse yaramiosa ne die veriolar anlamiorm. Kaçıncı haftandasin umarm bi zararini qormeyiz bu enfeksiyonun
Selvis NimetDilmen ben kullandım . Monurol muydu neydi ismi öyle bişi. Bi hafta sonrasında tekrar idrar tahlili verdiğimde çok daha artmış olduğunu gördük. Doktorum da sancın yoksa eğer çok da önemli değil gebelik boyunca azalır artar genelde dedi antibiyotik vermedi
NimetDilmen Selvis Banada buqün cok ilerlememis diyip tek kullanimlikla yolladi. Bendede aqri sanci kokulu idrar ates yok ama doktora zarari varmi dediqimde dsuk ve erken doquma yol açıyo dedi