alpkerem26 Cinsiyet ögrendiniz mi veya ultrason görüntüleriniz var mi ben carsamba tam 12. Hafta olucam kontrolum var ama doktor söylemez galiba sehir hastanesj ya
elizanisra alpkerem26 ya bişey sorucam size bebeğinizi emziriyor musunuz konuyla alakasız ama 🙈😂 Bebeğiniz küçüktü sanırım ondan sordum 😄
alpkerem26 elizanisra evet hala emziriyorum gecen hafta biraktirmaya calistik ama yapamadim cok agladi dayanamadim maalesef😢
elizanisra alpkerem26 ya evt vala ben daha cesaret edemedim açıkçası nasıl bırakıcam bilmiyorum daha küçük zaten kıyamıyorum 😞 Ramazan’da sonra bırakmaya çalışıcam artık napalım
alpkerem26 mervenur09_ ayy masall h ne dediler peki cinsiyet icin ben kıza benzetmistim yazmistim sizin gönderinize galiba
mervenur09_ alpkerem26 evet herkes kız derken doktorun erkek demesi bizi baya şaşırttı hala kız hissediyorum nedense
alpkerem26 elizanisra ben de bilmiyorum oysaki sütümde o kadar azalmis ki zaten doymuyor ek gıdaya yöneldik baya ama yine de emiyor bos bos napicam bilmiyorum bebeginiz ne kadardi kac haftalik hamileydiniz
elizanisra alpkerem26 evt bebeğim 7 aylık ve ek gıdaya baya yöneldim ve dediğiniz gibi azalma olmasına rağmen emiyor ve emmek de istiyor 9.4 haftalık gebeyşm
alpkerem26 mervenur09_ yani ben öyle dusundum direkt ama tabiki doktor daha iyi bilir saglikla gelsin insallah
alpkerem26 elizanisra masallah ne diyim valla kendi biraksin istiyorum iki gece cok agladi biraktirmaya calisirken dayanamadim ya