Dilos24 aysee96 sleppy bez aldım, piişik kremi henüz almadım neyi beklediğimi bilmiyorum 🤣 şampuan olarak siveno aldım
kurkmantosuzmadonna aysee96 molfix bez, molfix izotonik sulu yenidoğan ıslak mendil, siveno şampuan öneririm.
jalepone aysee96 pişik kremi için mustela alacağım bir doktor arkadaşım ecowell önerdi şampuan için onu araştırıyorum aslında mustela alacaktım ama doğallık oranı %93 müş ecowell daha doğal diyorlar kıyafet deterjanı siveno aldım oda %% doğal
kurkmantosuzmadonna aysee96 stok yapmanı önermem. Çünkü her bez her bebeğin cildine uymuyor. Elinde kalabilir. Ben mesela ilk başta başka marka almıştım 4 paket bebeğimde pişik yapınca elimde kaldı. Sonra molifixe geçtim. O yüzden çok alma şimdilik.
lena36_ aysee96 1 hafta çoklu paket alın bence ilk aydan sonra 2 numaraya geçiyorsunuz zaten totikleri çabuk buyuyo çünkü 😂😂😂
Kahverengihisler Benim bebeğim 2 aylık siveno şampuan deterjan unş baby yenidoğan ıslak mendil mustela pişik kremi Molfix bez almıştım 10 gün önce bezi lastik yerinde bir bölgede kızarıklık pişik oldu ne yaptıysam biraz toparlıyor yine artıyor şimdi nokta nokta yayıldı Sleepy naturale geçtim bakalım sonucu görücez her bebeğin cildi farklı birine iyi gelen birine gelmeyebilir biraz deneyerek öğrenirsiniz
bsrbrkysr184_ aysee96 Şampuan;ecowell/siveno Deterjan;siveno Islak mendil; sleppy (pamuk kalacağım uzun bi süre) Bez kızımda 1 yaşına kadar; Prima care kulandım daha sonra sleppy kullandım gene öyle yaparım diyorum Pişik kremi; Bepanthol ve sudocrem(küçük)
babyiscomings aysee96 Mustela sampuan,losyon,bebek yağı kendi Google’daki sitesinden alın çark indirimi falan oluyor.. Bebek bezi prima veya molfix, ıslak mendil unibaby bepanthol ve Mustela pişik kremi
yeniidenanne Ben daha dün aldım hepsini. Bez olarak molfix pure&soft 1numara 160 adet. Islak mendil sleepy yenidoğan bio natural 24×90 adet. Şampuan pişik kremi ve yağ set olarak Mustela.
ecemciik aysee96 bezi prima aldım, pişik kremi hametol aldım, şampuan ve losyonu mustela aldım, burun temizleme cihazı ve kulaktan ateş ölçeri nexus aldım ☺️
annekiz6141 aysee96 pisik kremi bana Almanya’dan gelmişti çok iyi geldi bebeğime ama ben her kaka sonrası hep yikadim şükür çok fazla pisik olmadı . Molfix bez molfix ıslak mendil.. Şampuanda mustela dışında kepek yaptı bizde