siimmaalll melike_080 bana da erkeğe benziyor demişti erkek çıktı ola da bilir olmaya da bilir bi akrabama da erkek benziyor dedi kız çıktı
balbocegii melike_080 banada 12 haftalıkken tahminim kız dedi sonraki kontrole gittiğimde kesin kız dedi 23 haftalığım bu haftaya kadar hep kız dedi iyi bir doktorsa alanında yanılma ihtimali olmayabilir ama bazende yanılabilirler
melike_080 Doktor kesin konuşmadı hani yüzde 60 diyince değişir mi falan oluyo insanda teşekkür ederim hepinize🌸
Papatya05_ melike_080 12. Haftada kıza benzetmişti 17.de kız dedi doktorunuz bilgili ve tecrübeliyse oladabilir 💕💕
Busraaaakkk melike_080 Erkek değişmiyor diye biliyorum mesela ben 12.haftada kemik yapısına göre öğrenmiştim doktorum erkek görünüyor dedi öyle de oldu. Ama kız dediyse sonradan değişen çok duydum ben
Deleted33000 melike_080 benim devlet Hastanesindeki doktorum 11 haftada erkek demişti doğru çıktı değişmedi hatta doğurdum bile 😂😂
Fuunndaaa melike_080 benimde 12 haftalıkken cinsiyetleri kız dedi doğru çıktı ama gittiğim perintoloji doktoruydu onların cihazları daha ileri seviye normal kadın doğum doktorlarının biraz daha sınırlı görüntü alınıyor sanırım
Keziban melike_080 ben iki kızımla da hep o haftalarda öğrendim doğru çıktı lakin şimdi çok yanma payı var eskisi gibi değil