Iraz Canm Vallahi ben kasıtlı hiç birşey yapmadım ilk çocuğa zaten hemen hamile kaldm evlendim bir ay sonra ama ilkinin kız olmasını zaten çok istiyordum daha sonra 2. İse hiç ama hiç çocuk planının ortada olmadığı asla çocuk düşünmediğim bir zamanda ramazan ayıydı sürpriz bir şekilde hamile kalmışım nasıl kaldığımı bile bilmiyorum inan o kadar çocuk düşünmüyordum ki çok ağlamıştım Allah affetsin🤭 oda kız oldu 😂
- İse planlı idi ondan önce bir kimyasal gebelik geçirdim 2 ay sonra 3. hamile kaldm ama her ikisindede adetim bitiminde hemen banyo yapıp ertesi gün ilişki oldu birde 2 3 gün sonrası oldu ikisindede tek seferde o ay hamile kaldım ama kıza erkeğe etki ediyor mu bilmiyorum ben sadece çocuk olsun diye öyle yaptım 😂 Sağlıklı sıhhatli olsunlarda rabbimden gelen baş göz üzerine o herşeyin en iyisini bilendir kız hayırlısı ise kız verir erkek hayırlısı ise erkek nasipten öte yol yok biz elimizden geleni yapıp mevladan istiycez o ne verirsede sonucuna razı olucaz Rabbim verdiği evlatları hayırla büyütüp yetiştirmek nasip etsin amin 🤲🏻🥰🥰🥰