mystery94 Kızlar pcos var 19 mm oldu yumurtam 9 ocak iğne vuruldum çatlatma iğnesi oviterelle aranızda pcoslu olup hamile kalan var mı iğneyle
yagmurx mystery94 pcosla 3 kez gebelik elde ettim klomen ve letuyla öneri vitamin için Qenzim q10 öneririm pcosda etkili
alynaca mystery94 benim ilk gebeliğimde çatlama iğnesiyle hamile kaldm pcosluydum dum diyorum çünkü oğlum 6 yaşındayken doğal yolla kızıma hamile kaldım
nononomolfix Benimde merak ettiğim yumurtası çatlayan kişiye çatlatma iğnesi verilirmi. Yani yumurta çatlaması kendiliğinden olan birinin ,çatlatma iğnesi yapması veya yapmaması eşdeğermi. Yoksa zamanlama olarak mı faydalı sadece
lidya_15 nononomolfix canım yumurtanın en iyi boyutuna kalitelisine göre vuruluyor. Kadın doğumda yumurta takibi yapılıyor o doktor yumurtanın durumuna göre çatlama iğnesi yapıyor yada kişiye diyor yap diye. Sonra ki 4 gün düzenli ilişki tavsiye ediyor. Benim bu ay 23mm di doktor hemen çatlama iğnesi yaptı. Bende pcos vs yok rahim duvar yapıma ve yumurtama bakarak en iyi şeklinde yaptı. Normalde hep çatlıyor 🤷🏼♀️
rumello Ben de pkosluyum ilkinde klomen ve ovitrelle iğneyle gebe kaldım ancak bebeğimin kalbi durdu ikinci de letu ve ovitrelle kullandım şuan 26 haftalık hamileyim darısı size olsun İnşallah 💕
alynaca mystery94 canım çatlatma iğnesi gün aşırı ilişki şeklindeydi diye hatırlıyorum daha sonra ben 10.günde kanda beta baktırmıştım ve 5.94 çıkmıştı hiç unutmuyorum sonra iki günde bir takip ve şimdi minik bir adam rabbim gönlüne göre versin inşallah hiç umutsuz olma tutmaz diyede düşünme🌸
mystery94 alynaca ayy maşallah darısı başıma inşallah 🥹🥹🥹😍😍😍😍 benim 8. Günüm iğneden sonra. Ama ilişki bigün sonrasında olduğu için 7. Günm testlerim henüz silik çıkıyo ağrı fln olmuşmuydu benim kasıklarım çok fena ağrıyordu hele 3. Gün gecesi 3 5 dk bir ağrı girdi anlatamam fenaydı
rumello Benim ilkinde bütün belirtilerim vardı yerleşme kanaması, göğüste hassasiyet vs ama ikincisinde hiç biri olmadı tutmadığını düşünmüştüm ama oldu çok şükür erkenden test yapmayın yalancı pozitif çıkıyor ilk 13 gün sonra direkt kan verebilirsiniz