bzn53 yahya2024 doktorun mesai saatleri dışında hastaneye gelmesinin ücreti ne oluyor acaba hiç bilgi verdiler mi size ? Hayırlı olsn bu arada 🌸
Budiss_Moms Havin49_ merhaba peki normal sezeryanlar kaç gün kalıyormuş acaba? Bir de ilk defa gitmeyi düşünüyorum özellerin fahiş zamlarında kaynaklı. 25 haftalığım şu anda ilki sezeryandı yine sezeryan istiyorum. Geç kalmış olmam değil mi haftaya gitmeyi düşünmüyorum.
Havin49_ Budiss_Moms normal sezeryan da 2 gün kalınıyor cnm ben hiç gitmemiştim sadece 2 li teste oraya gitmiştim doğumumu orda yaptım
Budiss_Moms Havin49_ genel olarak ameliyattan memnun kaldınız mı estetik dikiş mi yapıyorlar ve eski sezeryan yerinden mi kesiyorlar acaba yine. Ziyaret saatine denk gelmezse doğum,bebeği babaya gösterip babayı odaya alıyorlar mı acaba
Havin49_ Budiss_Moms evet cnm estetik dikiş ben çok memnun kaldım ziyaret saati dışında doğum yaparsan tabiki de gösteriyorlar ama sonrasında bi ihtiyaç getirmesi dışında ziyaret saati dışında görüş yok
Budiss_Moms Havin49_ anladım sizin ilk doğumununuz normal olmuş sanırım ama Zorunlu sezaryenlerde gün veriyorlar mı acaba şu sebeple soruyorum Çam Sakura yoğunluk sebebiyle gün vermeyi bırakmış mesela 38 haftadan sonra acile gidip doğumhane alınıyormuşsun.
Havin49_ Budiss_Moms canım benimki şöyle oldu ben erken doğum yaptığım için 31 haftalık gittiğim yere zaten doğuma alındım ama gün veriliyor diye biliyorum