sidibal Kızlar göğüsümün kahverengi kısmı koyulaştı ve alta doğru lekeler ve benekler oluştu bunlar geçiyor mu kalıcı mı? Çevremde kimsede olmadı tedirgin oldum açıkçası 31. Haftadayım
rabiaerdemm sidibal kahverengi kısım koyulaşıyor normal bendede oldu ama lekeleri bilmiyorum gebelikle alakası olabilir
Moz sidibal selam aynısı ben de oldu koltuk altı ile meme ucu arasındaki bölge kahveleşti ayrıca meme ucu ve koltuk altım kapkara oldu resmen umarım geçicidir
rege0119 sidibal canım çok normal benim 20. Haftalarda başladı . İlk gebeliğimde de oldu hatta daha çoktu . Ama doğumdan 4-5 ay önce hepsi geçti
rabiaerdemm sidibal bi sonraki kontrol de sorabilirisn belkide olabilir yani her insanın vücudu farklı oluyor korkulacak bişi değildir
sidibal Moz merhaba benim göğüs altım ucundan başlayıp kenarlarda da var koltuk altına doğru. Yarın bir sorayım dedim umarım geçicidir artık göğüsümün çatlaklarımı saymıyorum bile
Moz sidibal aynıyız kötü lekeli kirli gibi duruyor cidden ne mana anlamadım dr a sorarım yarın ben de çatlak kremi de sürün
bbusra00 bende de aynısı oldu önemli bişey değildir diye araştırmadım ama geçen baktım küçük bi benek daha oluşmuştu inşallah geçer
rege0119 sidibal yok kendiliğinden geçti hiçbir şey yapmadım. Hatta benim boynumda koltuk altımda felanda çok kararma olmuştu hepsi kendiliğinden gitti doğumdan sonra o yüzden tedirgin olunscsk bir şey yok