Cnsuozclk Kızlar 36+4 deyiz . Doktorum artık hurma ye ada çayı iç dedi. Başka neler yapabilirim normal doğum için ?
ArelinAnnesi1 Cnsuozclk merdiven inmek çıkmak Squat Ananas yiyemler vardı Biride burada hint yağı içip ssvd doğurduğunu yazmıştı
rabiaerdemm Cnsuozclk ben aksak gebe yürüyüşü yaptım ananas suyu içmiştim maltana cinsel ilişkiye girmek ve sıcak duş bunlar etkili olmuştu
rabiaduru1 Squat. Yürüyüş. Pilates topu üzerime oturup kalkma. Ahududu cayı . Ananas hurma ben bunları kullandm doğumum normal ve kolay oldu
rabiaerdemm Cnsuozclk yo değil özellikle doktor yasak koymadıysa korunmasız ilişki yaşabiliyorsunuz doğumu kolaylaştırıyo
Cnsuozclk rabiaerdemm bize yasak demedi biraz erken doğum riskim vardı 31. Haftada ilaç filan aldım bir kaç gün yattım hatta ama şuan 36+4 deyiz ilişki yasak diye hiç söylemedi
Pitircigin_annesi Merdiven inip çıkma Ananas Hurma Yürüyüş Bir de dogumda kullanmak için sancıları güxel karsılamak için nefes egzersizleri calısın ♥️
rabiaerdemm Cnsuozclk yani siz bilirsiniz ama zaten bu saatten sonra doğan erkem doğum olmuyor ben de oğlumu 37 haftada doğurdum tercihi siz yapın ama sıkıntılı bi durum teşkil etmiyor