daisy__ Kızlar bugün kontrolüm vardı istemsiz bir şekilde kilo alıyorum 24 hafta 67 yle gebe kaldım şuan 85 kilo olduğum için doktorum kesin olarak şeker yüklemesi yapalım dedi yaptıranlar bi zararı varmı ilk gebeliğimde yaptırmamıştım bilgi verir misiniz
tembelkiz daisy__ ben yaptırdım ama benim bebeğim suyu fazlaydı ondan dolayı yapmıştım. Doğumdan sonra geçti. Diyetisyenle birlikte ilerlemiştim o süreçte dahiliye düzenli takiplerimi yapıyordu, hergün sabah akşam açve tok ölçüyordum bende.
daisy__ esraezerr teşekkür ederim bi kaç yerde okumuştum şekeriniz olmasa bile boş yere vücuda şeker verip hem bebeğe hem size zarar diye o yüzden kafama takıldı
daisy__ tembelkiz teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun benim herşeyin normal sadece aşırı kilo almam doktoru endişe ettirdi
daisy__ semosderler2 doktorlarda kafamı karıştırıyor du ilk gebeliğimde takipli olduğum şeker yüklemesini hiç tavsiye etmiyorum demişti 😒
Yenianne3 Şekeriniz olmasa bile şekeriniz çıkmıyor oyle olsa yediğimiz tatlılardada cıkar hiç bir zararı yok gazoz içtiğinizi düşünün seker yoksa cıkmaz endişe etmeyin bir zararıda yok.riske atmayın yaptırın
Sedef21 daisy__ hayır canım yok iki gebeliğimde de yaptırdım bir zararı olsa doktorlar yaptırın demezdi bence
burcu0112 daisy__ verdikleri şeker 1 dilim baklavayla aynı şeker oranı canım bence yaptırmalısın şeker var mı yok mu önlem almak daha güvenli bebişlerimiz için 💕
Sedef21 daisy__ bir bardak şerbet içtiğinizi düşünün benim midem bulanmadı açıkçası sizde nasıl olur bilmem
balbocegii daisy__ ilk gebeliğimdede yaptırdım bundada yaptırmayı düşünüyorum bir zararı yok yaptırın bence yengem yaptırmıycam diyordu bebeğin suyu fazla diye doktor yaptırdı şeker çıktı ne olacağı belli olmaz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah