papatyaannesii Kızlar 5+3 teyim şu ana kadar midem bulanmadı sadece çok şişkinlik, kasık ve bel ağrısı çok var sizde kaçıncı haftada başladı mide bulantısı:)
mehparee_ papatyaannesii benim 7. Haftada başladı 6 ay sürdü 😞 en zor zamanlarımdı daha yeni yeni yiyebiliyorum
gizzoooo_ papatyaannesii Benimki 4. Ya da 5. Haftada başladı 6 kilo verdim. Doktorum bulantı ilacı yazdı şimdi azar azar yiyebiliyorum kusmalarım durdu ama o ilaca gelene kadar ne çektiğimi bi ben bilirim halâ da tam anlamıyla bitmiş değil umarım biter
sima1414 Benim de bulanmamıştı 5 te 6 da bir başladı 9. Haftadayım hayattan tiksindim artık ne zaman bitecek bilmiyorum 🥹
papatyaannesii sima1414 oysa ne mutluydum bu bebekte mide bulantısı olmayacak diye:( Allah yardımcımız olsun 💐
merve1234456 Hafta itibariyle başlayıp 30. Haftaya kadar sürdü hayatımın en zor dönemiydi diyebilirim o dönem bana geçecek diyen herkese aşırı sinirleniyordum ama geçiyor bir şekilde günde 10 12 kez kusmaktan kilo vermiştim artık. Bana en iyi gelen şey prilamı gece 2 tane içmek olmuştu doktorunuza danışarak bu şekilde kullanabilirsiniz önerirse tek içtiğimde gün içinde vs fayda etmiyordu.
papatyaannesii merve1234456 bir önceki gebeliğimde kızdı bulantılarımın haddi hesabı yoktu dediğiniz gibi prilam ile 8 ayı sürdürdük bu gebeliğim 5+4 teyim bulantı olmayınca bi mutlu oldum olmayacak mı diye