baranumut Merhaba anneler bugün atandım aile bakanlığına yaşlı bakim destek personeli olarak. Ben 11 haftalık hamileyim göreve başlamam uzun sürer diyelim 32 haftada göreve çağırdılar ben izin hakkımı direk kullanabilir miyim?
orkidemm_ baranumut bilgim yok ama başlık çok güzel hayırlı sağlıklı işler olsun inşallah tebrik ederim ❤️
Elisa0110 baranumut sorunuzla ilgili bilgim yok ama kaç puanla ve hangi bölümden atandınız paylaşmak isterseniz tabi. Bu arada hayırlı olsun 😇
ogretmenannecik baranumut Hayırlı uğurlu olsun 🌸 benim arkadaşım başlamasını yapıp doğum iznine ayrılmıştı direkt 😊
merve1234456 Evet kullanabilirsin. Ben de aynı bakanlıkta çalışıyorum bir önceki alımlarda kuruma atanan güvenlik personeli hiç göreve başlamadan doğum iznine ayrılmıştı
merve1234456 Hayırlı olsun bu arada 💕 göreve başlaman okadar uzun sürmez ayrıca ben mayıs ayında atanıp temmuzda başlamıştım
merve1234456 Daha detaylı bilgi için atandığın ildeki il müdürlüğünü arayıp personel işlerine bağlanarak bilgi alabilirsin 😊
baranumut merve1234456 ayy çok önemli bilgi verdin .il müdürlüğüne sosyal hizmetler il müdürlüğü demi
merve1234456 Evet aile ve sosyal hizmetler il müdürlüğü şeklinde internette bulabilirsin kendi ilini yazarak
merve1234456 baranumut amin hepimizden inşallah ❤️❤️ rabbim sağlıcakla kucağına almayı, işine başlamanı nasip etsin hayırlı olsun tekrardan