pimpirikliana Kızlar günaydın sabah tekrar test yaptım negatif silik dahi olsa bişey çıkmadı 😔Ben elendim
Nuur415 pimpirikliana pimpirikliana regl gününü bekle canım henüz beta değeri idrarda görünecek kadar yükselmemiş olabilir
Acccee pimpirikliana Be geçen ay adet günü test yaptım o kadar silik çıktı ki ihtimal dahi vermedim adetim 3 gün geçti testim pozitif olmuştu bence bekleyin benimki kimyasal oldu bende bu ay bekliyorum
Hasgirl Kızlar benim bat 18 ocak 3-4 gündür awoks erken testle yaptım hep silik çizgi çıktı dünde kan verdim değer 3.2 çıktı bugün bata 2 gün var bence awox kuruma çizgisi çıkarıyor
momynisa Merhaba kızlar 10 da transfer oldum dune kadar belli belirsiz belırtılerım vardı bugun tamamen kısıldı belirtiler boyle yaşayıp pozitif goren var mı
Nuur415 momynisa nerden baksan çok erken canım belirti olması da normal olmaması da 4-5 gün sonra test yap en güvenli sonuç o zaman alırsın 🙏🏻
Gulumsaw pimpirikliana benimde 3 günüm geçiyor acaba var mı bakabilir misiniz bende zor görüyorum flaşla🥺🫶
pimpirikliana Gulumsaw göremedim ama benim ilk yaptığımda böyleydi içini açıp flaşla bakınca gözüküyordu bugün yaptım negatif çıktı 😔
nur_say Benim bat dündü iki üç kez yaptım negatif çıktı. Bende elendim bugün yarın adet olurum. Çok üzüldüm ama 😥
parla94 pimpirikliana bu konuyu çok takmayın kafanıza. bazen bu da hormonal dengeyi etkileyebiliyor. bu konuları çok düşünmeye başladığınızda ya da test yapmak istediğinizde dikkatinizi dağıtacak şeyler bulun. komik şeyler izleyin vs. psikolojik sağlık da fizyolojik sağlık kadar önemli
pimpirikliana parla94 kesinlikle katılıyorum ki ilk çocuğumda değil 5 yaşında kızım var şok şükür 🙏 bundan sonra öyle yapacağım
pimpirikliana Acccee öyle yapacağım reglim geçene kadar test yapmayacağım artık 🫠Allahım size de en kısa zamanda tekrar nasip etsin inşallah 🙏