pimpirikliana Bat 19 Ocak bugün test yaptım negatif gibi de flaş tutunca çok silik çizgi var gibi de bilemedim umutlanmak istemiyorum boş yere de. Yarın sabahta yapacağım tekrar
beyzyrc pimpirikliana bende daha yeni yaptım test 20 ocak adet tarihim sanki bende çok çok hafif bi çizgi görür gibiyim psikolojik mi bilmiyorum
pimpirikliana pimpirikliana görmek istediğim için görüyorum galiba 🫠bi kezde böyle olmuştu regl olmuştum sonra
pimpirikliana pimpirikliana fotoda belli olmuyor çok flaş tutunca gözüküyor sadece yani ben görüyordum
Mahbuss pimpirikliana canım ben gördüm sanki belli belirsiz Dpo kactasin Benim normalde adet günüm yarın ama yumurtlama geç olduğu için 19 una bekliyorum. Dpo8 test yaptım negatifti 🥲
Gulumsaw pimpirikliana benimde 3 günüm geçiyor acaba var mı bakabilir misiniz bende zor görüyorum flaşla🥺🫶
pimpirikliana Mahbuss ovülasyon yapmadım takvimde 5 Ocak yumurtlama diyor 6 da çatlama olsa dpo 9 filan galiba
beyzyrc pimpirikliana bende o şekilde gibi görüyorum bakalım yarın yada cumartesi tekrarlarız şu mübarek gecede Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah isteyen herkese 😊
pimpirikliana beyzyrc Amin 🙏 sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olur inşallah 🙏 yarın sabah tekrar yapacam ben netleşir orda
beyzyrc pimpirikliana inşallah da vardır yine bu posttan yaz merak ettim 😊 bende yapınca atarım senin bu posta