1Ali ahfer valla onun sonuca şaşırdım bende 8haftalık falan mı demiştim doktor 5.5demiş oluyor demekki 🥰
ahfer sugunes işte dediğiniz gibi yapmıştım mesela 6+5 te arada altı gün geçti mesela 7+3 olması gerekirdi soğuk almıştım erken gittim kontrole ama doktor yedi tam dedi onun için korkuyorum ister istemez, ama Perşembe günü Yedi bugün de 8 haftalık oluyor
sugunes ahfer o gün gittiğinizi 7 olarak güncelleyin korkmayın ama ilerleyen haftalarda yakalıyormuş gününü
ahfer sugunes adet tarihim 11 kasimdi 20 Kasım olarak yaptım demek ki dokuz gün geriden geliyor 🙁 sağol canım
sugunes ahfer o ilerleyen zamanlarda kapanıyormuş öyle söylediler merak etmeyin düzelir yeterki bebek düzenli gelişsin o sorun değil çünkü geç döllenme çoğu kişide oluyor🥰
Busranur_mnts ahfer ultrasona girdin mi bebek görünür de büyüklüğünün betaya alakası yok 2 günde 2 katına çıkıyor zatem 9 bin öğrenmeden 2 3 gün önce kan verseydiniz 3 4 bin bile öğrenebilirdiniz onun pek önemi yok
dgngr ahfer hamile olduktan sonra adet gören oluyomuş. Sen de daha önce hamile kalıp çocuğun üstüne adet olmuş olabilirsin. Doktora disorarsan daha doğru öğrenirsin
rabiaerdemm sugunes benimde öyleydi şuan tam haftasına uyumlu gidiyor doktor zaten sorun değil demişti
sugunes ahfer siz doktordakine göre ayarlayın dediğim gibi adetinizi ileri alın o şekilde🥰 benimde 19 ekimdi 23 ekime aldı adet tarihimi doktor gittiğinizde sorun bence adet tarihimi kaça çekmem gerek haftasını hesaplamak için diye
sugunes ahfer doktordakiyle sizin adet tarihinize göre olanda kaç gün geriyse o kadar ileri alın adet tarihinizi