sevacano ilkgozagrimhavinim 22+2 503 dedi boyu da 26 bana şeker var kesin buyuk dedi haftasina göre ama bir çok gebede budur hftasina gore onemsemedim zaten kendi doktorum gayet normal demişdi
ilkgozagrimhavinim sevacano benimde o civarlarda işte. Şeker mi oluyor illa biraz önde gidince. Ah bu doktorlar..
babyymom59 sevacano bence abartmış fazla değil ki kilosu 22+5 de 640 gramdı benimki normal dedi şuan 24 haftadayız
Papatya05_ ilkgozagrimhavinim benim perinatoloji şekerden şüphelenmedi suyum falan normaldi bebeğimin başı ve karın çevresi de normal olunca bişey demedi 30. Haftada doktorum şeker yüklemesi yaptırmadığım için evde takip et dedi ben zaten diyetisyene gidiyorum elimden geldiği kadar dikkat ediyorum şuan 34+4 deyim pazartesi günü gideceğim bakalım ne durumdayız 5 haftadır dikkat ediyorum İlk gebeliğimde yaptırmıştım şeker yoktu
ilkgozagrimhavinim Papatya05_ her iri giden bebeğe şekerin var muamelesi yapıyorlar. Genetik faktörü unutuyorlar. Siz sonuna gelmişsiniz bikaç haftanız kalmış sağlıkla kavuşun🤲🏻
Papatya05_ ilkgozagrimhavinim yaa canım ben minyonum açıkçası 160 boy 52 kiloyum Doktora hak veriyorum oda kendince beni bebeği düşünüyor sonuçta 🌸🌸❤️ sorun değil evde ölçüm yaptım yediklerime dikkat ediyorum elimden geldiği kadar pazartesi 35 haftada oluyorum kontrolüm var bakalım ne diyecek Çok saolun evet yaklaştık inşallah sizde sağlıkla tamamlar bebeğinizi kucağınıza alırsınız
esmahatun ilkgozagrimhavinim benimde aynıydı normal dedi doktor , şuan 25+2 26. Haftada kontrolüm var ne kadar olmuş merak ediyorum
lol Benimde tam 22de detaylı ultrason da oğluşuma 550 gram 28 cm ddi 1 hafta önden kızımda 470 gram 25 cm ikiz bnmkiler erkek bebekler biraz önde olabilir dedi doktorum