selenmurat Aşırı derecede miğdem yanıyor doktor şurup verdi rennie ama içemiyorum midemi bulandırıyor kusuyorum doktora desem değiştirmiyor 5 aylık hamileyim bu arada başka çözümü olan varmı
twobabymomm selenmurat bana gaviscon vermişti doktor biraz iyi geliyordu onun dışında maden suyu havuç elma da iyi geliyor ama tamamen geçiren bir şey yok anlık oluyor dogurana kadar geçmemişti benimki malesef
suragungor selenmurat gaviscon iciyorum ama 1 saat anca kesiyor sonra yine midem yanmaya basliyor süt iciyordum o iyi geliyordu artik oda gecirmiyor
Eloyla selenmurat muzu dilimleyip üzerine tahin dök ve onu ye. Bana tek iyi gelen şey buydu. İlaçlar fayda etmemişti
selenmurat twobabymomm gavisconu duydum da acaba verirmi tadı nasıl geçmiyorsa yapacak birşey yok Allah yardımcımız olsun inş geçicek
zelis61 selenmurat ağzını açıp dinlendir gazı çıksın öyle hiç hem mideye hem de kramplara çok iyi geliyor magnezyum ilacı yerine günde 1 maden suyu
suragungor selenmurat tadi mentollu surup gibi ben surup cok icemem ama zorlanmadan iciyorum bende pek ise yaramadi ama yinede 1 saat olsun bastiriyor yanma hissini
duygumfoca selenmurat Nexium mide hapını yazdır canım doktoruna benim tek çarem o oldu sabah aç karnına içiyorum mide yanması olmuyor bazen çok yağlı yediğimde gece yattığım zaman bi yanma oluyor boğazıma kadar geliyor yanma o zamanda süt içiyorum yarım bardak
powerpuffgirlss duygumfoca bana da bugun yazmis bunu aldim ama benim gece uyurken midem cok yaniyor gece icsem faydasi olurmu sizce
yildiz93 selenmurat hiçbir şey kesmiyor benimde öyle bana iyi gelen tek şey soluma yatmak ancak öyle rahat edebiliyorum
semque selenmurat gaviscon ve yatış pozisyonu reflü hastalarının yatış şekline bakarak yatman fayda sağlar
Bimiyendis selenmurat 3 yudum süt. Oda sıcaklığında. Bir de olgunlaşmış muz tahin ve tarçın karışımı çok iyi geliyor
duygumfoca powerpuffgirlss yatarken içersen sabah içemezsin o zaman canım çünkü günde bir tane içiliyor
powerpuffgirlss duygumfoca tamam canim tesekkur ederim o zaman sabahlari iciyim kesiyomu peki Agriyi benim cok yaniyo