shuaysegul Arkadaşlar benim gibi gebelikte migreni artan ve 2-3 gün süren ağrılarınız var mı ve çözüm olarak neler yapıyorsunuz ? 😢😢 Bu arada 15 haftalık hamileyim.
Kubraesen shuaysegul ben yaşıyorum türk kahvesini yarım fincan içip ışığı kapatıp yada gözümü kapatıp yatıyorum şekersiz olacak kahve
ozgeya shuaysegul nane yağı ile şakaklarıma masaj yapıyordu eşim,gidip sessiz karanlık odada uyuyordum öyle öyle geçirdim hamileliğimi.
shuaysegul Kubraesen bide bunu deneyim canım doktorum nörolojiye görünmem gerektiğini söyledi ancak internette araştırdığımda hiç bir çöZüm yok
Melek2102 Benim migrenim 13 hafta basladi tam 5 gün sürdü hicbirsey yapamadım basimi bagladim karanlik odada yattim kahve ictim herseyi denedim onun ardından grip oldum anca anca geciyo..
shuaysegul Malesef o kadar ağrım oluyor ki yatamıyorum bende bazen buz torbası koyuyorum ama anlık geçiyor kızlar bunun için doktora giden var mı aranızda
Mmrvzlp Canım işaret parmağın ile paş parmağının arasında ki birleşimin olduğu yeri 5 dakika ovala gerçekten işe yarıyor biraz acıyacaktır ama alışacaksın sonra
Kubraesen shuaysegul ben gittim hiç bir şey yapmadı masaj ve Parol dedi dayanamazsan acile git serum takarlar dedi canım. Türk kahvesi çok iyi geliyor
ozgeya shuaysegul ben migreni 8 yıldır çekiyorum,hamilelik döneminde şiddetlendi.doğumdan sonra bir süre olmadı ama malesef bebeğim 3 aylıkken yeniden başladı