Keziban bymiraymom ishal başlangıcı olur demişti ebe cidden olmuştu ben de gece sancılar ardından suyum gelmişti ikinci evladımdan su falan gelmedi nişan geldi sadece ama muhakkak sancı oluyor rahimde batmalar hissediyorsunuz
bymiraymom usenmedimyaptimbirvelet kasılmalarım var benim de bide son zamanlarda kusuyordum ama bebek baskısından diye düşündüm teşekkür ediyorum 💝
bymiraymom cokkasmabeabi sancılarınızın dakikasını mı takip etmiştiniz acile gitmeye nasıl karar vermiştiniz
cokkasmabeabi bymiraymom hayır dk hiç tutmadım. Zaten önceden çektiğim yalancı sancılar kadar hafif adet sancilariydi. Sadece sıklığı artmış gibiydi. Esimin de pazartesi işleri yoğundu (cuma günü yasaniyor olay) bi acile baktiralim dogurursun falan dedi. Öyle tesaduf gittik akşam yatış yaptım sabah doğum oldu
sorenita_ bymiraymom ilk doğumumda 40+1 ken kontrole gittim, nst bağlandı hiç sancım yoktu her şey yolundaydı. eve geldim 1 saat sonra bi anda 15 dk da bir gelen sancılarım başlamıştı hiç anlamamıştım :)
buse2507 bymiraymom şiddetli bel ağrısından uyuyamamıştım ertesi gün muayeneye gittiğimde 2 cm açıklığım vardı doktor beni doğumhaneye aldı ertesi günü doğum yaptım❤️
yasminaydn bymiraymom ben eşime bu hafta ben doğuracağım dedim doğurdum 25 Haziran çarşamba nişanım geldi 27 haziran doğurdum
bymiraymom yasminaydn bende de lekelenme oldu geçen gün ama çok az bir miktardı inşallah ben de doğururum birkaç güne 🤭🫠
yasminaydn bymiraymom inşallah hayırlı bir şekilde kucağınıza alırsınız zaten kendini belli ediyor geleceğim diye son zamanlarda o kadar çok baskı yapıyordu ki uykular haramdı üç beş adım atıyım hemen yoruluyorum
Beyazmelikk 5 gün önceden yalancı sancılar başladı. Doğumdan 2 gün önce nişanın geldi. Sonraki iki gün düzensiz ara ara giren sancılar. En son su akıntısı olduğunu fark edip hastaneye gittim ama hala sancılar düzene girmemişti gittiğimde 4cm di acikligim
gulsuakman bir gün öncesi bacaklarım çok ağrıyordu, suyum gelmeden önceki üç saatte belimde regl ağrısı gibi bir ağrı vardı ama aralıklı değildi sürekli olan bir ağrıydı. O ağrıyı çekerken suyum patladı o şekilde doğum başladı.