Buseea0279 Dün test yapmıştım sabah artimed kaset pozitif duruyordu silik çşzgi vardi bugğn 1 aaat önce days doktor erken gebelik testi yaptım negatif çıktı görselleri bırakıcam bakar mısınız neden Böyle oluyor o kadar üzüldüm ki 😔 yıkıldım resmen
Gulumsaw Buseea0279 3 gub önce yaşadım ama nimo marka gebelik testi erken gebelik testi bu arada pozitif görüp aksama kan verdim negatif malesef 🥺
asil15 Buseea0279 kaset testte pek yanılma olmuyor bende aynı anda bu iki testten yaptım acabam8da kaldım derken 32 haftalık olduk çok şükür
Gozdeeb Buseea0279 kaset testler pek yanilmaz ama bi kan mi versen? Yada baska marka kaset test yap. Bide adetin gectimi?
Bykessra Buseea0279 Yani inan bilemedim kasette bariz çıkıp erken testte çıkmaması çok saçma. Artimed çok mimli bi markaymış evet ama ben artimed kaset testle öğrenmiştim hamileiğimi aynı gün Awox erken test yaptım onda da çıkmıştı. İnşallah erken test hatalıdır ve hamilesindir canım
Buseea0279 damla6565 özellikle almadım evde o vardı o an tekti öyle çıktı ama çşzgi de baya baya var o yüzden üzüldüm
Buseea0279 asil15 maalesef pozitif durutpr testi ekledin gördünüz diğerinde hiç yok napiyim şimdi hangisine inancam artimed yalancı veriyor diyen çok oldu
asil15 Buseea0279 benimde öyleydi bende ikilemde kalmistim yatta ucuzda çıkıp pahalı olanda çıkmamıştı hemde tam regli günüydü regliniz ne zaman
umutetm Buseea0279 testte negatifti teste inanmiyim nolur nolmaz diye kan vermiştim oda negatif çıkti (test nimo)
Buseea0279 Gozdeeb adetim geçmedi 17-18 gibi beklyğrım erken yapmıştım testi yumurtlamam erken oldu bu ay 2 Ocak ta pik gördüm
Buseea0279 Gozdeeb bende dua ediyprum keşke artimed doğru çıksa diye ama çoğunluk artimed yalancı veriyor days doktor güvenilir yazmış
Buseea0279 asil15 benim reglim geçmedi 17-18 Ocak beklyprum yumurtlama 2 Ocak pik gördüm keşke artimed doğru çıksa
serenss Buseea0279 internetten Awox alıp. stoklarsanız üzülme ihtimaliniz baya azalır. Testlerin hepsini denemiş biri olarak artımed freely nimo days doctor sente almayın. 🤷♀️
Gozdeeb Buseea0279 icine sinmiyorsa ve gunune az kaldiysa kan ver en garantisi. Hakkinda hayirlisi olsun
Buseea0279 serenss evde artimed vardı onu yaptım sonra emin olmak için eczaneden days doktor comfort aldım bir tek o vardı çünkü o da negatif çıktı zaten